dakar Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 Dla tych co lubią klasyczne gierki na PC, ruszyła mega obniżka cen na Origin poniżej 20 zł. . http://store2.origin.com/store/eaemea/pl_PL/html/pbPage.floor_price_2013_pl_PL/?sourceid=facebook ( Wysłane z dotyku Samsung 3G GTP-6200 za pomocą Tapatalk 2 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 Czy ktoś jest chętny na 4-pak Sonic & All-Stars Racing Transformed? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 (edytowane) EDIT Wszystkie sztuki Worms Revolution poszły Edytowane 21 Lipca 2013 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 Nie, ale jakby ktoś zbierał ludzi na packa to bym wziął 1 kopie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 kupuje ktoś 4-pak Worms Revolution może ? Nie, ale jakby ktoś zbierał ludzi na packa to bym wziął 1 kopie. Rowniez reflektuje na 1 kopie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Jestem zainteresowany Wormsami 4-packiem. 2szt. - dla mnie i dla brata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 jak można sprawdzić historię odebranych giftów?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Ekwipunek>>pokaż historie transakcjiOtrzymane i dodane do konta są też w Ustawienia>>Wyświetl Historie konta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 to wiem może źle sprecyzowałem, chodzi o historię prezentów gier, które ofiarowałem innym osobom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Jeżeli ktoś odebrał gifta, to gra znika z Twojego ekwipunku. Co innego jeśli dałeś komuś klucz - tego już nie sprawdzisz czy ktoś go odebrał czy nie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Wiem BLANTMEN ale ja chciałbym sprawdzić komu rozdałem prezenty które już nie widnieją w ekwipunku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Spróbuj tak - przejdź do ekwipunku -> kliknij 'oczekujące prezenty' -> i tam powinien być link do 'zobacz historię prezentów'. U mnie wyświetla się historia tego co rozdałem innym osobom. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 dzieki chłopie bardzo mi pomogłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 Ostatnio Origin wyskoczyl z mozliwoscia zwrotu gier (poki co tylko od EA), a teraz Steam testuje mozliwosc udostepnienia swojej biblioteki gier innym osobom. Wiecej w oficjalnej wiadomosci oraz na stronie projektu.IMHO w jednym i drugim przypadku to krok w dobra strone, ale sporo jeszcze brakuje, zeby bylo bardzo dobrze w temacie cyfrowej dystrybucji. Szkoda, ze udostepnianie gier na Steamie wiazac sie bedzie z udostepnieniem calej swojej biblioteki, a nie pojedycznych tytulow, bo przy aktualnych zalozeniach projektu tylko jedna osoba naraz bedzie mogla korzystac z danej biblioteki - przy czym pierwszenstwo bedzie miec wlasciciel udostepnionej biblioteki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 Wolałbym, żeby była możliwość uruchomienia dwóch gier jednocześnie, z tego samego konta, na dwóch kompach - tata pocinałby w jakąś masakrę, a dzieciaki w pokoju obok w Raymana :)Nie chce mi się specjalnie otwierać kolejnego konta dla nich .....Jeśli chodzi o wypożyczanie konta znajomego, to też fajny myk, jak się chce wypróbować jakąś pozycję, która nie występuje w wersji demo, a znajomy akurat to ma :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 W niektore gry na steamie da sie tak zagrac juz teraz. Po zalogowaniu sie na konto, przelaczasz je w tryb offline i jezeli gra nie wymaga ciaglego polaczenia z netem mozesz w nia grac i jednoczesnie zalogowac sie na innej maszynie i rowniez uruchomic jedna z gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 W niektore gry na steamie da sie tak zagrac juz teraz. Po zalogowaniu sie na konto, przelaczasz je w tryb offline i jezeli gra nie wymaga ciaglego polaczenia z netem mozesz w nia grac i jednoczesnie zalogowac sie na innej maszynie i rowniez uruchomic jedna z gier. O! Dobry pomysł, zapomniałem o tym, że część gier śmiga offline :) Dzięki i Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViruS001 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 (edytowane) Wymienię karty z: 1. A Virus Named TOM: - Hydrator 2. Brütal Legend - Crying Spot 3. Deponia- Goal 4. Faerie Solitaire - Fiery Omen - Dark Warden 5. Mark of the Ninja - Path of Nightmares 6. McPixel - Uncle Frank - Pirate Ship 7. Revenge of the Titans - Hoff Meister 8. Sleeping Dogs - Nature 9. The Binding of Isaac - 0 The Fool - V The Hierophant 10. Torchlight II - Dark Alchemist 11. Trine - HeroesNa karty z: (Wszystkie) 1. Euro Truck Simulator 2 2. Arma III 3. Borderlands 2 4. Istnieje możliwość zamiany na inną kartę ale pod warunkiem, że nie posiadam jej w swoim ekwipunku. Piszcie PW lub na steam. Mój ekwipunek: http://steamcommunity.com/id/virus00123/inventory/ PS: Posiadam również zniżki na produkty w steam, mogę odstąpić za free jeżeli kogoś interesuje lub wymienić na coś ciekawszego: - Cities in Motion 2 - 65% - Shadow Warrior - 10% - Foul Play - 33% - Toki Tori 2+ - 10% Edytowane 11 Października 2013 przez ViruS001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 Przydałoby się zrobić FAQ... Ktoś miał problem pt. "Steam zgubił klucz gry"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 Co dokladnie masz na mysli przez "zgubil klucz" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 (edytowane) Co dokladnie masz na mysli przez "zgubil klucz" ? Mail do support, ciekawe co powiedzą. Powtórna aktywacja przysłała mi wiadomość ze steam że ktoś chce użyć mojego klucza :D Edytowane 26 Października 2013 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 Sam kupiłeś czy wygrałeś/dostałeś ten klucz? Bo jeśli to drugie być może ktoś użył kradzionej karty albo cofnął wpłatę i steam anulował kluczyk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 W tym przypadku nie otrzymałbym powiadomienia Dear Steam User,This is an automated message generated by Steam account administration. It is being sent in response to a query made by a Steam user to discover all account names associated with this CD-key. Prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 Faktycznie. Dziwna sytuacja. Kiedyś popsułem sobie origin w taki sposób, że przestał przyjmować klucz wcześniej zakupionej gry. Ale wtedy grzebałem w menadżerze certyfikatów windowsa i po prostu usunąłem wszystkie dotyczące origina. Zgaduję, że Ty nie zrobiłeś podobnej rzeczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 Przy liście ponad 50 gier jedna się wysypała. Taki WTF na koniec tygodnia [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Witaj,Pracownik odpowiedział na swoje pytanie:Witaj Orgiusz,Dziękujemy za skontaktowanie Steam Support.Twój klucz CD do tej gry został unieważniony na wniosek wydawcy.Musisz skontaktować się ze sprzedawcą w celu uzyskania pomocy.Daj nam znać, jeśli masz jakiekolwiek pytania lub wątpliwości. [code=auto:0] Czas na kontakt ze sprzedawcą. Edytowane 29 Października 2013 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Wyprzedaz halloweenowa: http://store.steampowered.com/sale/halloween2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 Panie [ciach!]Nowy klucz został do Pana wysłany :)ArturZ wyrazami szacunku,PL - Moonq.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 szukam kodu rabatowego na Portal 2, najlepiej -90%. W zamian mogę zaoferować parę kart z kilku gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 Chciales - masz: http://store.steampowered.com/app/620/ -75% na Portal 2! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...