rafa Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Przydałoby się więcej testów w CF ale już widać że raczej warto. Tyle samo prądu co jedna 2900xt a dużo większa wydajność - mnie pasuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 juz podalem testy w cf chcecie wiecej? powiedzcie tylko co i jak stestowac zeby wam pasowalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Prosze o testy CF 3870 a 8800GTX w min 1680x1050 w full detalach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizzulo Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) Do elomelo ;) Znalazłem taki sklep http://www.hardwareschotte.de/ Tam sprzedaja rożne firmy i w różnych cenach;) Najtańsza taka http://www.hardwareschotte.de/hardware/pre...870+CGAX-3872DD Na górze po lewej stronie sa miasta jakis dostawcow chyba albo cos i jest Berlin ;) Edytowane 25 Listopada 2007 przez Matizzulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Do elomelo ;) Znalazłem taki sklep http://www.hardwareschotte.de/ Tam sprzedaja rożne firmy i w różnych cenach;) Najtańsza taka http://www.hardwareschotte.de/hardware/pre...870+CGAX-3872DD Na górze po lewej stronie sa miasta jakis dostawcow chyba albo cos i jest Berlin ;) z tego sklepu to ja poprosze 8800gt jesli ktos faktycznie jedzie;D jesli elomelo lecisz przez koszalin to mozemy sie zgadac na odbior;) hmm.. zastanawia mnie czy to jest w ogole sklep czy cos w rodzaju naszego ceneo.. nie znam slowa po niemiecku (no moze poza der schmetterling;D) i nie moge stwierdzic co i jak:/ jedyne co zauwazylem, ze u nich z dostepnoscia 8800gt nie tak slabo jak u nas.. duzo sklepow ma duzo tego na stanie i w cenach np asus za 210E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotep Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 jakis test CF w crisisie fullHD na min high det tej karty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 z tego sklepu to ja poprosze 8800gt jesli ktos faktycznie jedzie;D jesli elomelo lecisz przez koszalin to mozemy sie zgadac na odbior;) hmm.. zastanawia mnie czy to jest w ogole sklep czy cos w rodzaju naszego ceneo.. nie znam slowa po niemiecku (no moze poza der schmetterling;D) i nie moge stwierdzic co i jak:/ jedyne co zauwazylem, ze u nich z dostepnoscia 8800gt nie tak slabo jak u nas.. duzo sklepow ma duzo tego na stanie i w cenach np asus za 210E. Sie mi zdaje żę to jest coś jak caneo - po zaznaczeniu tylko Berlina zostaje jede radek HD3870 w cenie 199E ( wtedy najtańszy 88GT 219E ) Fajnie by było znaleźć taką strone ala caneo ale w Czechach - ma ktoś moze :D (do Cieszyna expresem jade 20 minut :-P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Sie mi zdaje żę to jest coś jak caneo - po zaznaczeniu tylko Berlina zostaje jede radek HD3870 w cenie 199E ( wtedy najtańszy 88GT 219E ) Fajnie by było znaleźć taką strone ala caneo ale w Czechach - ma ktoś moze :D (do Cieszyna expresem jade 20 minut :-P ) W czechach krucho z dostepnoscia... niby w cennikach sa, ale niedostepne. Akutar tam chcialem kupic :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizzulo Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Paweł666 postaram się coś znależć ;) Mam nadzieje ze kupisz mi jedna??;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Paweł666 postaram się coś znależć ;) Mam nadzieje ze kupisz mi jedna??;p Znalazłem to http://www.nejlepsiceny.cz/ ale niestety zarówno 88GT jak i HD3870 nigdize niedostępne :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) 2 sztuki 3870 do CF moglbym kupic w dobrej cenie :) Podobno jutro maja byc PowerColor w Polsce dostepne. Edytowane 25 Listopada 2007 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velocity120 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 z tego sklepu to ja poprosze 8800gt jesli ktos faktycznie jedzie;D jesli elomelo lecisz przez koszalin to mozemy sie zgadac na odbior;) hmm.. zastanawia mnie czy to jest w ogole sklep czy cos w rodzaju naszego ceneo.. nie znam slowa po niemiecku (no moze poza der schmetterling;D) i nie moge stwierdzic co i jak:/ jedyne co zauwazylem, ze u nich z dostepnoscia 8800gt nie tak slabo jak u nas.. duzo sklepow ma duzo tego na stanie i w cenach np asus za 210E. u nich z dostepnoscia 8800gt tak samo jak u nas jak bys powchodzil na strony sklepow to bys widzial ze ten towar jest nie dostepny i maja tylko terminy dostaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
new332 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Do elomelo ;) Znalazłem taki sklep http://www.hardwareschotte.de/ Tam sprzedaja rożne firmy i w różnych cenach;) Najtańsza taka http://www.hardwareschotte.de/hardware/pre...870+CGAX-3872DD Na górze po lewej stronie sa miasta jakis dostawcow chyba albo cos i jest Berlin ;) Radek za 170€ :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Sam rozglądam sie za nowa graficzna w chili obecnej posiadam galaxy 8600GE i zastanawiam sie nad tym radziem 3870 albo 8800GT i tak w skrócie co do radka opłaca sie ja brać ale nie za ta cene co jest teraz tak bynajmniej wywnioskowałem z wypowiedzi waszych i drugie pytanie przyrost wydajnosci w porównaniu z moja obecna karta z góry wielkie dzieki za pomoc :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Panowie wiecie może jak sprawdzić wydajność jednej karty 8800GTX w crysis 1920x1200, jakimś benchmarkiem i porównać to do 3870, a później 3870 w wersji CF, może ktoś widział takie testy? Ale rozdziałka 1920x1200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizzulo Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) Paweł666 http://www.alza.cz/grafickasapphire-ati-ra...3870-d83910.htm lub http://pocitace.hyperinzerce.cz/graficke-k...-4219--nabidka/ Zerknij na to ;) Edytowane 25 Listopada 2007 przez Matizzulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) Panowie wiecie może jak sprawdzić wydajność jednej karty 8800GTX w crysis 1920x1200, jakimś benchmarkiem i porównać to do 3870, a później 3870 w wersji CF, może ktoś widział takie testy? Ale rozdziałka 1920x1200.Właśnie problem w tym, że nie ma rzetelnej recenzji 3870 w CF. Jak już zdarzy się jakaś przeciętna to tylko 3850 :? pzdr EDIT Co do Crysis'a to większość testów przeprowadzana jest wbudowanym benchmarkiem domyślnie zlokalizowanym w katalogu C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis SP Demo\Bin32. Tam masz test CPU i GPU :wink: EDIT2 Faktycznie coś jest http://www.expreview.com/review/2007-11-24...78d7055_12.html :) @Worms14 jak zależy Ci na rozdziałce 1920 nie ma sprzętu który zadowalająco pociągnie Crysis'a w tej rozdzielczości. Pogadaj z Sulaco i Blue, oni mają Quady i 2xGTX :wink: Edytowane 25 Listopada 2007 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Prosze o testy CF 3870 a 8800GTX w min 1680x1050 w full detalach. dalem wyniki w 1680x1050 przy full detalach na 3850 w cf, 3870 nie posiadam, jeszcze jakis test CF w crisisie fullHD na min high det tej karty? zobacz na expreview Panowie wiecie może jak sprawdzić wydajność jednej karty 8800GTX w crysis 1920x1200, jakimś benchmarkiem i porównać to do 3870, a później 3870 w wersji CF, może ktoś widział takie testy? Ale rozdziałka 1920x1200. mozemy sprawdzic bo obaj mamy quady, ustawimy kompy tak samo, tyle, ze poki co na 3850 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Paweł666 http://www.alza.cz/grafickasapphire-ati-ra...3870-d83910.htm lub http://pocitace.hyperinzerce.cz/graficke-k...-4219--nabidka/ Zerknij na to ;) Karty niedostępne więc lipa. Dodatkowo pierwszy sklep w Pradze a tam to mam kaaaawałek. Drugi link Ołomuniec też daleko. Jak na razie karty niedostępne (jutro znowu poszukam) no i najlepiej jakby sklep był w Czeskim Cieszynie (wątpie) lub Ostrawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Panowie wiecie może jak sprawdzić wydajność jednej karty 8800GTX w crysis 1920x1200, jakimś benchmarkiem i porównać to do 3870, a później 3870 w wersji CF, może ktoś widział takie testy? Ale rozdziałka 1920x1200.Nie wiem ile to warte: Tutaj SLI (CF nie działa) Tutaj CF na HotFix'ie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Radek za 170€ :-P Ale beda 27 listopada, ja mysle ze lepiej poczekac na polskie dostawy, w koncu to nie rodzynek od NV ze bedzie tego malo i drogo :) Nie mozecie poczekac 1-2 tygodniu i kupic z normlana polska gwarancja ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 moze wola zaplacic mniej nie dajac wam zarobic, ktorzy zdzieracie jak mozecie? (chodzi o ogol polskich sprzedawcow nie o ciebie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael86 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Ale beda 27 listopada, ja mysle ze lepiej poczekac na polskie dostawy, w koncu to nie rodzynek od NV ze bedzie tego malo i drogo :) Nie mozecie poczekac 1-2 tygodniu i kupic z normlana polska gwarancja ? :) sorry, ale zamowilem w gralu i powiedzieli mi ze 28 będzie dostawa....jesli jej nie będzie to kupie sobie w niemczech!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Jak ktoś znajdzie karty w Czechch lub na Słowacji to może ta stronka pomoże w zakupach KLYK - z tego co na niej pisze zajmują sie nie tylko aukcjami ale i pomogą w zakupach sklepowych (tak sie mi zdaje) PS: Niemam nic wspólnego z tą stroną i nie jest to reklama czy coś :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Max:. Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Przejrzałem wszystkie testy i już zgłupiałem, czy ktoś może konkretnie napisać co jest bardziej wydajne? Nie biorąc pod uwagę cen! HD3870 CF vs 8800GT SLI ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Przejrzałem wszystkie testy i już zgłupiałem, czy ktoś może konkretnie napisać co jest bardziej wydajne? Nie biorąc pod uwagę cen! HD3870 CF vs 8800GT SLI ??? 8800GT SLI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 moze wola zaplacic mniej nie dajac wam zarobic, ktorzy zdzieracie jak mozecie? (chodzi o ogol polskich sprzedawcow nie o ciebie) Dlatego napisalem poczekac.. Bo kupic to juz mozna dzis ale cena chora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 tak samo szczekales o tym ze macie zagwarantowane ceny od sapphire. Teraz szczekasz ze za 2 tyg beda normalne -a jak nie za 2 tyg to za 2 lata w graliku sprzedacie . A gralikowa cena fakt chora -dlatego nikt normalny u was nie kupi i twoje szczekanie na nic sie tu nie zda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 tak samo szczekales o tym ze macie zagwarantowane ceny od sapphire. Teraz szczekasz ze za 2 tyg beda normalne -a jak nie za 2 tyg to za 2 lata w graliku sprzedacie . A gralikowa cena fakt chora -dlatego nikt normalny u was nie kupi i twoje szczekanie na nic sie tu nie zda Widzę, że dyskusja zeszła na psy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byron Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 tak samo szczekales o tym ze macie zagwarantowane ceny od sapphire. Teraz szczekasz ze za 2 tyg beda normalne -a jak nie za 2 tyg to za 2 lata w graliku sprzedacie . A gralikowa cena fakt chora -dlatego nikt normalny u was nie kupi i twoje szczekanie na nic sie tu nie zda Nie mam pytan w ogole. A czego Ty oczekujesz ? Ze gral kupi od dystrybutora za 9xx zł i sprzeda Ci za 750 bo tak gwarantuje producent ? Pomysl chwile. Jak czytam takie posty to naprawde jestem za tym zeby internet byl od 18 lat :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...