Skocz do zawartości
cavarr

Ati Radeon HD3850/3870

Rekomendowane odpowiedzi

a co z tym icompem jest nie tak?? :blink: bo nawet się nie oriętuje :-P

Ma słabe opinie, znaczy wiele osób się zawiodło na tym sklepie, czyli Ty możesz być następny, co nie znaczy, że wszystkich wyrolowali, co to to nie, ale coś u nich jest nie za bardzo fajnie.

Nazwa: Icomp.pl

Ogólna ocena: 6.44

Zadowolenie z zakupów:: 6.42

Fachowość obsługi:: 5.58

Dostarczenie przesyłki na czas:: 8.33

Chciałbym kupowac tu znowu:: 5.42

WWW: http://www.icomp.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

jak wyglada sprawa z zasialniem takiej karty. mam zasilke szefa 420df i nie mam 6 pin peg. sa dostepne jakies przejsciowki? widze takie cos na fotach, ale nie wiemm czy to to. jak kupie 3850 to dam rade wpiac dodatkowe zasilanie?

he, he widzę, że nie tylko ja mam ten problem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=271982389

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Często gęsto przejście z molexa na 6pin jest razem z kartą dawane. Przynajmniej ja się z tym dość często spotykam.

No a jak nie ma, to naprawdę są groszowe sprawy za przejściówkę.

A najtaniej to iść do sklepu elektronicznego po końcówkę i sobie to samemu zmontować.

Edytowane przez Szawel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma słabe opinie, znaczy wiele osób się zawiodło na tym sklepie, czyli Ty możesz być następny, co nie znaczy, że wszystkich wyrolowali, co to to nie, ale coś u nich jest nie za bardzo fajnie.

Z drugiej strony przejawiają chęć sprowadzenia kart z za granicy i sprzedawania ich po normalnej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczymy jak z tą chęcią będzie.Karty są do kupienia jak... do kupienia :wink: .Ogólnie jakoby rynek OEM zostal NV 8800GT nasycony i mają "je rzucić" na dniach.Może to konkurencję wyzwoli nieco szybciej.Osobiście w świetle ceny/wydajności 8600GTS uważam ,że np.3850 512ka za ok.640 to byłaby dobra propozycja i znów "zmienię barwy"(ostatnio jakoś NV...).Mus jest jeden -poczekać.Niedługo wrzucą tych kart na bank dużo(mikołajki i inne takie).Ceny spadną jak zawsze nieco.Byle doczekać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze mi ktos odpowiedziec w temacie...

Jutro/pojutrze ma byc ta wielka dostawa... ceny spadna do tych 560zl za 3850?

Bo jesli NIE to bede musial kupic x1950pro, bo mam juz dosc czekania na nowa grafe :/

Wielkie "CH*jJ WAM W D*PE" dla polskich dystrubutorow :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi 7900gs zdechl!! i to 3 godziny temu a rano na allegro byly 3850 za 619.90 zł od arche i mowie po co dobra cena ale mam 7900 a tu lipa patrze zamowie sobie 3850 no 60 dych wiecej!! O wy ch.jjjje jedne!!

Jeszcze icomp widze ze za 2 dni dostawa moze cos sie uda kupic w tych cenach co niby podali 720 za 3870 to dobra cena.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorry za szczerośc ale zamiast cf na x2 chyba lepiej 1x3870 lub 8800gt na c2d? Czego by nie mówić o x2 to ostatnio zaczyna odstawać wydajnością i grafiki nieco hamować

Jakoś taniej mi wychodzi kupić 5200 x2 65W za 360pln i nowa płytę na 770 z PCI 2.0 za 280pln, niż c2d E6320 za 500pln i x38 za 650pln a przynajmniej bez kręcenia to x2 będzie wydajniejszy :lol2: w tym porównaniu B-)

Jak inaczej to policzyłeś to podaj jak,może jeszcze się zastanowię przed zakupem.

PCIe 16 2.0 będzie przydatne przy radeonach więc raczej bym je chciał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do mobo sie nie wypowiadam, ale E2160 za 240 zl @3Ghz który robi każdy, połknie owe X2 5200 :> C2D 6320 to nieroztropny zakup za takie pieniazki.

zwłaszcza, ze za 600 już można kupić 6750. Do tego do 1 karty starczy dobra plyta na p35 a to taptem 350-450zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi