Skocz do zawartości
cavarr

Ati Radeon HD3850/3870

Rekomendowane odpowiedzi

Nie no zgadza sie twoj byly palit 8600sonic to lepszy byl od mojego 7900gs a widze co 3850 robi z kartami w segmecie cenowym 600zl.

Moze jak wydadza jakies nowe stery pod te ati specjalnie dla kryzysa to w tedy cos moze blysnac.

Sam nie wiem czy kupic 3850 i przeczekac okres ataku ze strony nv w dolnym segmecie itp czy kupic 3870.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fishu - ale mowisz o single , czy cf ????

ps. dlaczego piszecie o ustawieniach na high , a aa dajecie na 0 ???? :P

przeciez to jakas bzdura

Matizzulo ma chyba troszke wiekszy rabat, booo - w cene 700zl wlicza juz wysylke.

szkoda ze nie odpowiada na pw/gg.

ps. widzial ktos wogole dostepne w sklepie (w pl) 3870 ?

Edytowane przez chase1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki sorki że nie dop na gg i pw ale miałem troszke roboty i wogóle pełno osob do mnie pisalo o te radki i nie nadązam;p Do dzis wieczora mozna skladac zamowienia;p ewentualnie jutro;) Pozdro pisac na gg 4901447

Ja bym Ci nie zaufał, przecież ty masz konto 5 dni.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja no niewierze chlopaki;/ Myslalem ze da sie z Wami chociaz zrobic interes !! Słuchajcie mnie uważnie ;) Ja poprostu pomagam zebrac ludzi i kupujemy z PCHackiNem razem te karty ja mu przelewam sianko za te osoby ktore poprostu znajde;) BO musi ich troszke byc zeby taniej wyszło;) Jak nam nie wierzycie to mozna zrobic aukcje na allegro zebyscie zaufali ;p

P.S. Do wszystkich nie osądzajcie ludzi po tym ile dni temu zarejestrowali sie na forum !! Wezcie przestancie tej;)

Jak Wy chcecie w przyszlosci robic interesy tylko z ludzmi ktorzy pracuja w firmie od kilku lat to powodzenia;) Bo wiekszosc pracownikow jest nowa;p

Pozdro

Edytowane przez Matizzulo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie odnośnie tego radeona. Czy to jest opłacalny zakup obecnie? Mam to co w podpisie i zastanawiam się czy nie zmienić na tego właśnie radka. 7900GS nie jest złą kartą, ale czasem odnoszę wrażenie iż w niektórych grach ciężko mu z wyrobieniem :) do tego np. w grze takiej jak Wiedżmin filmiki między lokacjami skaczą :lol: Kolega się tu reklamuje iż może załatwić radzia w miarę po okazyjnej cenie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi