Fishu Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Ja osobiście gram w 1024x768 i gra sie komfortowo było parę zwolnień wiadomo zadymka itp:) w 1280x1024 nie grałem długo ale już widac różnice ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Ja osobiście gram w 1024x768 i gra sie komfortowo było parę zwolnień wiadomo zadymka itp:) w 1280x1024 nie grałem długo ale już widac różnice ;) A tak w 1024x768 ile na oko fps masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishu Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Z benchmarka 40fps Average na oko 35+ dżungla no jak zadymka to spadnie do 20-25 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Z benchmarka 40fps Average na oko 35+ dżungla no jak zadymka to spadnie do 20-25 ;)uuuu czyli na pograniczu.... Ja mialem w high na swietej pamieci 7900gs w 1024x768 na oko 20 w 800x600 30 i te 20 gdyby bylo stale to juz b.dobrze sie gralo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishu Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Nie wymagajmy od karty za 600zł nie wiadomo czego jestem zadowolony bo miałem 8600PALITA SONIC+ i jest niebo a ziemia:) Chcesz pograc na maxa i stały fps to kupuj 8800GT :) za 2x tyle;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Nie no zgadza sie twoj byly palit 8600sonic to lepszy byl od mojego 7900gs a widze co 3850 robi z kartami w segmecie cenowym 600zl. Moze jak wydadza jakies nowe stery pod te ati specjalnie dla kryzysa to w tedy cos moze blysnac. Sam nie wiem czy kupic 3850 i przeczekac okres ataku ze strony nv w dolnym segmecie itp czy kupic 3870. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishu Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Ja niestety musze sprzedac swoja ;) buchnęli mi torbę na dworcu i teraz pare rzeczy muszę niestety kupic ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) fishu - ale mowisz o single , czy cf ???? ps. dlaczego piszecie o ustawieniach na high , a aa dajecie na 0 ???? :P przeciez to jakas bzdura Matizzulo ma chyba troszke wiekszy rabat, booo - w cene 700zl wlicza juz wysylke. szkoda ze nie odpowiada na pw/gg. ps. widzial ktos wogole dostepne w sklepie (w pl) 3870 ? Edytowane 29 Listopada 2007 przez chase1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 3850? dopiero co swiezy zakup i juz spylic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishu Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Chase1 no ustawienia High w grze ;) nie piszemy o all max ;) No niestety musze spylic nic innego nie da rady;( :( :( A poza tym 3850 zaskoczyła mnie cisza jaką daje. Jest cichsza niż Palit 8600gt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 i dlatego sie slabo kreci a temperatury ma z kosmosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishu Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 No Fakt IDLE 40* LOAD 75* :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Czytalem ze mozna w rivatuner wymusic obroty wentylatora i juz na 40/50% dosc mocny spadek temperatury oczywiscie kosztem ciszy. Orginalnie ponoc to kreci sie okolo 30% predkosc wentylatora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishu Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Nie sądzę żeby to wpłynęło jakoś szczególnie na O/C ale sprawdzę o ile spadnie temp na fan 50% ;) na tyle jeszcze w miarę cichy jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizzulo Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Chłopaki sorki że nie dop na gg i pw ale miałem troszke roboty i wogóle pełno osob do mnie pisalo o te radki i nie nadązam;p Do dzis wieczora mozna skladac zamowienia;p ewentualnie jutro;) Pozdro pisac na gg 4901447 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) w idle to ja mam 53-55 na gornej grafie i 5 stopni mniej na dolnej pfffffff 35 w idle.....stress pozniej :D obie na 100%, suszarki niezle :D Edytowane 29 Listopada 2007 przez demek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Chłopaki sorki że nie dop na gg i pw ale miałem troszke roboty i wogóle pełno osob do mnie pisalo o te radki i nie nadązam;p Do dzis wieczora mozna skladac zamowienia;p ewentualnie jutro;) Pozdro pisac na gg 4901447 Ja bym Ci nie zaufał, przecież ty masz konto 5 dni....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) nie chciałem tego pisać :P sam bym za tyle kupił radka ale nie od nieznanej osoby :P Edytowane 29 Listopada 2007 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishu Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 A za ile on sprzedaje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) eeetam - kolo w uja leci - nie odpisuje, nie podaje zadnych detali... fushu - NIBY 3870 za 700zeta z gwara w pl i wysylka w cenie. Edytowane 29 Listopada 2007 przez chase1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) ktos przelal juz kase na konto? jest opcja za pobraniem?,przekręt czy nie? Edytowane 29 Listopada 2007 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
new332 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 eeetam - kolo w uja leci - nie odpisuje, nie podaje zadnych detali... fushu - NIBY 3870 za 700zeta z gwara w pl i wysylka w cenie. PcCHackiN tez organizuje grupowy zakup. Moze na poczatku grudnia wypali plan. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Jak ktos mu placi kase na konto to gratluje rozumu... Niech ktos zrobi testy w tym bench crysisa w paru rozdzialkach , na high i bez aa bede dzwieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishu Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 A jest ktoś z 3870 żeby zrobic ten test ??;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) A ktos ma na PPC 3870? Chyba nikt narazie. Edytowane 29 Listopada 2007 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizzulo Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) Ja no niewierze chlopaki;/ Myslalem ze da sie z Wami chociaz zrobic interes !! Słuchajcie mnie uważnie ;) Ja poprostu pomagam zebrac ludzi i kupujemy z PCHackiNem razem te karty ja mu przelewam sianko za te osoby ktore poprostu znajde;) BO musi ich troszke byc zeby taniej wyszło;) Jak nam nie wierzycie to mozna zrobic aukcje na allegro zebyscie zaufali ;p P.S. Do wszystkich nie osądzajcie ludzi po tym ile dni temu zarejestrowali sie na forum !! Wezcie przestancie tej;) Jak Wy chcecie w przyszlosci robic interesy tylko z ludzmi ktorzy pracuja w firmie od kilku lat to powodzenia;) Bo wiekszosc pracownikow jest nowa;p Pozdro Edytowane 29 Listopada 2007 przez Matizzulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 tak z nudow sypnalem....1280x960 high cpu gpu testy z full, nie z dema szkoda, ze nie pokazuje temp dla kart z osobna. uzywalnosc ramu na grafach dochodzi do 380MB a nie 512, szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Mam pytanie odnośnie tego radeona. Czy to jest opłacalny zakup obecnie? Mam to co w podpisie i zastanawiam się czy nie zmienić na tego właśnie radka. 7900GS nie jest złą kartą, ale czasem odnoszę wrażenie iż w niektórych grach ciężko mu z wyrobieniem :) do tego np. w grze takiej jak Wiedżmin filmiki między lokacjami skaczą :lol: Kolega się tu reklamuje iż może załatwić radzia w miarę po okazyjnej cenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Jak to bedzie przez allegro to ryzyko imo mniejsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael86 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Matizzulo z PCHackiNem chcą zamówic karty w iCOMPie i wtedy dostaną rabat okolo 700zł z wysyłką...jak zamówisz samemu to płacisz 736zł z wysyłką za pobraniem...i tyle o tym zamówieni:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...