Sulaco Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Natomiast gralem wczoraj w COD4 na 1280x1024 w MP wszystko wlaczylem tylko nie moglem zmienic niektorych ustawien na wyzej niz "normal" - gdzies czytalem o tym problemie ale juz nie chcialo mi sie szukac rozwiazania.problemie? problem to 256MB na karcie graficznej w 2007roku. nawet nie wiesz kiedy gry "same" tna jakosc i ilosc tekstur np. taki crysis, a Ty jeszcze chcesz CF na tym skladac. powiesz mi gdzie w tym widzisz sens? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 no i kolejny mały problemik to że nie mogę na tych pie... calalystach 7.11 ustawić odświerzania 75hz (przy 1440:900). mimo wymuszenia 75hz to ciągle jest 60 grrrr. :???:pulpit/ustawienia-zaawansowane/ekrany nast nalezy kliknac aktywny ekran i deaktywowac "uzyj informacji DDC" - powinno pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) PS. Pierwsze radki 3850 512MB w sugerowanej cenie przez sapphira zostaly dzis wyslane do klientów oczekujacych na towar. A 3870 przyjdzie co do czego czy odrazu mozna zapomniec o sensownym terminie ? Bo jak zadzwonilem i spytalem sie to generalnie zrozumialem ze mam sie "odwalic" i dac swiety spokoj sprzedawcy bo on nic nie wie... Edytowane 5 Grudnia 2007 przez wookie85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byron Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Hmmm , czy jezeli posiadam mobo z pci-e 2.0 i montuje tam 3850 , to chyba nie musze podlaczac dodatkowego zasilania ? karta bedzie krecona. Sorki za lamerskie pytanie , pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ja mam 3870 i plyte z pci-e 2.0 i podlaczalem dodatkowe zasilanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 pytanie tylko czy jest to konieczne - wydaje mi sie ze nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) problemie? problem to 256MB na karcie graficznej w 2007roku. nawet nie wiesz kiedy gry "same" tna jakosc i ilosc tekstur np. taki crysis, a Ty jeszcze chcesz CF na tym skladac. powiesz mi gdzie w tym widzisz sens?Zdaje mi się ,że tu nie chodzi o tekstury, a o Model Detail, Water Detail i coś ze światłami. Tam normal=full. To że gra zabiera ponad 400MB na tekstury to już inna bajka. Edytowane 5 Grudnia 2007 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 O tekstury. ;) To one pochłaniają największą część pamięci. Jak nie ma na tekstury a trzeba jeszcze modele i inne [ciach!]ły wrzucić do 256MB to, żeby się zmieściły trzeba przyciąć na pozostałych detalach. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Karty pojawiły się równierz w pcprojekt. 660zł za 3850 256MB - zarówno sapphire jak i gigabyte. Za 3870 900zł (sapphire). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) to znaczy 799zł?? :lol2:Napisalem wyraznie sugerowanej wiec 650 albo 660zł, juz nie pamietam. Edytowane 5 Grudnia 2007 przez PITer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarecki Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 http://www.allegro.pl/item279521959_najnow...12mb_gddr4.html hehehe;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 http://www.allegro.pl/item279521959_najnow...12mb_gddr4.html hehehe;) LOL ale cena no nie ide zamowie............ Ale najlepsze jest to ze i tak znajdzie jelenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginder Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 http://www.allegro.pl/item279521959_najnow...12mb_gddr4.html hehehe;) http://www.allegro.pl/item279476897_gigaby...sklep_wawa.html a tej aukcji nie widziales ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) http://www.allegro.pl/item279476897_gigaby...sklep_wawa.html a tej aukcji nie widziales ? Ja poczekam aż do końca stycznia/początek lutego jak się ukształtuje cena tego RADEONA bo te co teraz są to chyba wzięli z kosmosu :lol2: RADEK za 1000zł-1200zł a GF 88GT za 1200-1300zł :lol2: Edytowane 5 Grudnia 2007 przez Marcinas83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) http://allegro.pl/item279923085_hd3870_pal...awa_sklep_.html ale ta jest dobra 850zł za palita http://allegro.pl/item279932035_powercolor...3870_tychy.html a tu 799zł Edytowane 5 Grudnia 2007 przez ememiks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginder Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) http://allegro.pl/item279932035_powercolor...3870_tychy.html a tu 799zł 800zl to juz swietna cena :D co do tematu 3850/3870 - natknal sie ktos na testy w internecie jaka wydajnosc maja te karty przy slabszych procesorach ? (k8, P4) Edytowane 5 Grudnia 2007 przez ginder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 No ja wlasnie za tyle kupilem tez powercolor jutro mam miec juz u siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 w UK na ebaju 3850 w KUP TERAZ stoja ~90Ł ... czyli ok 450zl kolega siedzi w UK i w styczni bedzie zjezdzal ... Mowi ze sa promocje swiateczne i sprzet jest tanszy ... (?) Moje pytanie do "prognozowiczow" czy czekac na zakup do stycznia (w UK) czy juz teraz brac (bo 450zl jesli jest realne to naprawde tanio). Czy moze jeszcze stanieje ... ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
new332 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) w UK na ebaju 3850 w KUP TERAZ stoja ~90Ł ... czyli ok 450zl kolega siedzi w UK i w styczni bedzie zjezdzal ... Mowi ze sa promocje swiateczne i sprzet jest tanszy ... (?) Moje pytanie do "prognozowiczow" czy czekac na zakup do stycznia (w UK) czy juz teraz brac (bo 450zl jesli jest realne to naprawde tanio). Czy moze jeszcze stanieje ... ?? To juz przegiecie jest. Taki Angol popracuje sobie dzien, dwa i ma karty, a u nas trzeba charowac 0,5 miesiaca i kolejne 0,5 czekac w kolejce zeby moc kupic karte. :mur: Edytowane 5 Grudnia 2007 przez new332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ogolnie zamierzam kupic niedlugo 3870 , zastanawiam sie czy jest sens jesli nie mam Visty i nie bede jej wykorzystywal w zwiazku z tym do Dx10. Narazie na 7900GTO wszystko mi smiga jak trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIBOR Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 po zmianie karty z GF7600GS na HD3850 nie mogę uruchomic 3DMark-a od 03 do 06 o dziwo 2001 sie uruchamia, próbowałem przeinstalowac ale bez zmian, co się mogło stac - a i znikneła litera c z kreską na górze ( nie mogę napisac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) Ach ta młodzież ;) Problem SMARK - 2900faq Problem 'ć' - wyłączyć HotKeys w CCC, a najlepiej zamienić dodatkowo skrót CTRL+ALT+C na literkę np. Q. Jak nie pomoże to zabić CCC.exe i zrestartować lub zrestartować kompa Ciągnie się ten drugi problem od 7-ódmej serii katalizatorów. W Cat.7.11 u mnie pod Vistą już nie wystąpił. Chociaż nie wszyscy to potwierdzają A poza tym dzisiaj posłałem w świat moje R600 i siedzę na 2400pro. Zaraz będę obczajał jak to dekoduje filmy. Na tych samych sterach mam ten wskaźnik użycia GPU (crysis hotfix), a na R600 nie chciał się pokazać... Edytowane 5 Grudnia 2007 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Kiedy ma być ta obniżka cen nowych Radeonów? Jest jakikolwiek sens uruchamiania Crossfire na P35? Jaki jest wzrost w stosunku do pojedynczej karty, bo wiem tylko jaka jest strata w porównaniu do pełnego Cross'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Uruchomisz bez problemu. Tylko, że będziesz miał jedną kartę na slocie 16x, a drugą na 4x, co dosyć powaznie spowolni taki tandem w porównaniu do 2 slotów po 16x (a nawet i 8x) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 pytanko (ktore juz bylo - ale nie moge znalezc odpwoeidzi) - czy w komplecie z grafa (3850/3870) jest "lacznik" CF ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael86 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 wydajność crossfire 16x i 4x jest bardzo mizerna... radki 3870 juz po 799zł latają i poważnie sie nad nim zastanawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ja także.Zwłaszcza że jest możliwość kupna na raty..Musze sie dogadać z gościem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 radki 3870 juz po 799zł latają i poważnie sie nad nim zastanawiam... haha jesl nie kupiles, to.... juz ich nie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 u mnie tam sa...:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...