Viperus Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Spróbujemy jeszcze ją przesmarować, karta jest nie kręcona ale skoro mówicie że temp. duża to ją przesmarujemy, dzięki za rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martines098 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam o tuż mam dziwny problem z moją grafiką pod AGP:/ w moim 2 kompie. A mianowicie chodzi mi o to że ściagnołem sobie program Gpu-z i tam mi wyświetla Ze AGP x8(małpa)PCI;/?? o co chodzi i co sie dzieje?? Chyba przez to wydajność karty spadła tutaj macie screana Reszta KOnfingu Płyta Asrock AliveDual-eSata bios 1.90 Procek : AMD Athlon II x3 435 Grafa : Sapphire Radeon HD 3850 512 MB AGP Ramy 2x1 A-data Vittesa EE @ 1066 v2.20 Zasiłka Fortron 700W Edytowane 26 Kwietnia 2010 przez Martines098 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightrider Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 (edytowane) Witam mam dziwny problem z komputerem;/ Wygląda następująco chciałem sobie zrobić mojego 2 kompa aby móc na nim oglądać filmy itp No i na windowsie 7 zainstalowałem sobie i jak powgrywałem serowniki to mi nie wgrywały się żadne itp i pisało połowe mocy mojej karty. No to zainstalowałem Windowsa Xp i wsazystko dobrze zainstalowałem serowniki jaki były na płytce do płyty głównej i problem występuje gdy instalyje CCC 10.4 lub inne bo po ponownym uruchomieniu komputera Wyskakuje Windows Xp ładowanie i potem gaśnie monitor i nie ma obrazu następnie komputer sie resetuje. czyli wszystko jest ok dopuki nie zainstaluje obojętnie jakich sterowników do karty;/ i da sie wejść w tryp awaryjny itp i przywracać system. Na ekranie nie ma żadnych artefaktów itp i komp nie jest podkręcony więc w czym jest wina;( Mój konfig Płyta główna Asrock AliveDual-eSata II Karta Graficzna Radeon 3850 512Mb 256 Bit Agp Ramy 2x1 A-data Vitase EE 800 Mhz Zasilacz Fortron 700W Dysk twardy WD 320 GB Edytowane 15 Maja 2010 przez nightrider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curly18 Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 (edytowane) Bez v-moda, spore problemy z utrzymaniem powyżej gpu 840mhz. Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez Curly18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anagaro Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 (edytowane) Witam. Mam problem z Radeonem 3850 Asusa. Karta pewnego dnia zaczęła wyświetlać obraz w odcieniach różowego. Moim zdaniem uszkodzone będzie wyjście karty. Monitor wyświetla "No signal" w dobrych kolorach. Czy ktoś się spotkał z takim problemem w kartach tej serii? Pozdrawiam anagaro Edytowane 2 Listopada 2010 przez anagaro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 (edytowane) Albo złącze karty, albo kabel od monitora. Curly18 U mnie na lekkim v-modzie karta smiga na 920Mhz na codzien. Napięcie zwiekszyłem zaledwie o 0.03V. Edytowane 14 Listopada 2010 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...