MariuszDW Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 HD3870 CF vs 8800GT SLI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) ja tylko oczekuje zeby tyle glupot nie szczekal . specjalnie tego slowa uzywam -gdyz sam go pierwszy uzyl jak czytalem dyskusje. szczekal ze ceny gwarantowane a nie byly . teraz szczeka zeby gdzie indziej nie kupowac bo za 2 tyg beda w polsce taniej . pewnie takie samo szczekanie jak ostatnio - a okaze sie ze ceny moga byc jeszcze wyzsze . gwarancji na nic nie daje . wiec nie ma co sluchac szczekania podrzednego sprzedacwy gralika , tylko kupowac gdzie taniej Edytowane 25 Listopada 2007 przez robot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) Juz to widze, jak za 2tyg. , czyli przed swietami bedzie taniej :) Teraz wysokie ceny, bo duzy popyt, pozniej bo przed swietami, a pozniej bo po swietach itd. Edytowane 25 Listopada 2007 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 wezcie zejdzcie z PITera. chlopak chcial dla was dobrze a ze dystrybutorzy polecieli w kulki to nie jego wina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byron Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Dystrybutor daje [gluteus maximus] i tyle. Mnie tez juz cos trafia... wszytsko do kompa juz lezy na poleczce i nie moge zlozyc bo nie mam grafiki... i jak cena do konca tygodnia nie spadnie to bede zmuszony kupic za tyle ile bedzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) ja tylko oczekuje zeby tyle glupot nie szczekal . specjalnie tego slowa uzywam -gdyz sam go pierwszy uzyl jak czytalem dyskusje. szczekal ze ceny gwarantowane a nie byly . teraz szczeka zeby gdzie indziej nie kupowac bo za 2 tyg beda w polsce taniej . pewnie takie samo szczekanie jak ostatnio - a okaze sie ze ceny moga byc jeszcze wyzsze . gwarancji na nic nie daje . wiec nie ma co sluchac szczekania podrzednego sprzedacwy gralika , tylko kupowac gdzie taniej Taniej nie bedzie nigdzie dopóki któras hurtownia nie bedzie miała nizszych cen (a ceny niższe będą wtedy gdy na rynek trafi odpowiednia ilość kart). Sklep nie sprzeda taniej niz kupił chyba no nie? Trudno to zrozumieć? A to, że SapphireTech zrobił w bambuko sklep Gral to inna sprawa, to nie wina PITera, więc po co po nim jeździsz? Wyluzuj. Edytowane 25 Listopada 2007 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizzulo Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 HD3870 CF bije na głowę 8800GT SLI !!! Jakbędzie coświaomo z tymi Radkami 3870 albo ktoś jedzie kupić za granicę dajcie znać na forum lub gg 4901447 Z góry dzieki;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) No to panowie zzapomnijcie o wartosciach wiekszych niz 860Mhz(rzeczywiste jest 850Mhz) do konca stabilnych,nawet na modowanym biosie. Co z tego ze czesc mozna poscic na 890 jak 2-3 tytuly sie wywala. Wychodzi ze bez zwiekszenia napiecia 860 to max. Jestem tylko ciekawy jakim cudem na pclab mogli ustawic rzeczywiste 860Mhz niema takiej mozliwosci: 860=850 nastepne rzeczywiste to 864 przy 864 a nastepny skok na 878 skoki co 14mh Edytowane 25 Listopada 2007 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razan_r Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Nie za CF dla AMD/ATI należą się brawa! Nie dość że tańsze to jeszcze szybsze! :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizzulo Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 ChrisG skąd masz tego Radka i gdzie go kupiłeś albo czy wogólę opłaca się go kupić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 ChrisG skąd masz tego Radka i gdzie go kupiłeś albo czy wogólę opłaca się go kupić??Kanada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Dystrybutor daje [gluteus maximus] i tyle. Mnie tez juz cos trafia... wszytsko do kompa juz lezy na poleczce i nie moge zlozyc bo nie mam grafiki... i jak cena do konca tygodnia nie spadnie to bede zmuszony kupic za tyle ile bedzie :( Możesz sobie kupić grafikę za 60 zlotych pod PCI-E i poczekać do lutego, facet wyluzuj. Pieniądze daj na konto i kupisz jeszcze ram albo markowe spodnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Tu cena jakby normalniejsza. Chyba jednak Sapphire ma wpływ na dostawców :) . Szkoda że z dostępnością to samo co wszędzie. Czekam na tą kartę bo w planach mam 22" panoramę, na szczęście mi się nie śpieszy :) , do stycznia pewnie poczekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzat Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Tu cena jakby normalniejsza. Chyba jednak Sapphire ma wpływ na dostawców :) . Szkoda że z dostępnością to samo co wszędzie. Czekam na tą kartę bo w planach mam 22" panoramę, na szczęście mi się nie śpieszy :) , do stycznia pewnie poczekam.Karta z 256mb pamięci do takiego monitor to kiepski pomysł. W ogóle 256mb oznacza teraz wyrzeczenie się lepszych tekstur w większości gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCHaCkiN Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) KliK Podoba wam sie ta oferta, moj kumpel mieszka w niemczech i jezeli by bylo paru chętnych to nie ma problemu z przesylka do polski :) Edytowane 25 Listopada 2007 przez PCHaCkiN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Karta z 256mb pamięci do takiego monitor to kiepski pomysł. W ogóle 256mb oznacza teraz wyrzeczenie się lepszych tekstur w większości gier. Wiem, dlatego będę polował na Gecube 3850 512 MB Overclocked :) . Ale skoro 3850 256 MB jest już prawie po cenach sugerowanych to jest szansa że ten Gecube bedzie kosztował poniżej 650 zł, mam nadzieję przynajmniej :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizzulo Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 PCHaCkiN jestem chętny lecz na ATI Radeona 3870 http://www.google.de/products?q=radeon+387...=de&show=dd ;) Jak będziesz coś więcej wiedział daj znać ;p GG 4901447 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) Taniej nie bedzie nigdzie dopóki któras hurtownia nie bedzie miała nizszych cen (a ceny niższe będą wtedy gdy na rynek trafi odpowiednia ilość kart). Sklep nie sprzeda taniej niz kupił chyba no nie? Trudno to zrozumieć? A to, że SapphireTech zrobił w bambuko sklep Gral to inna sprawa, to nie wina PITera, więc po co po nim jeździsz? Wyluzuj. Niestety nie kazdy potrafi to zrozumiec na tym forum, ale widze, ze na szczescie sa jeszcze osoby, które maja jakies pojecie w temacie. Byl juz dostepny troszke tanszy Powercolor ale zaraz zniknoł. Nawet jezeli gdzies sie pojawia w nizszej cenie to raczej nikt tego taniej nie bedzie sprzedawal ze wzgledu na to ze wszyscy ten towar do okola sprzedaja sporo drozej i tak im sie sprzedaje. Wystarczy jedna naprawde solidna dostawa u jednego dostawcy w dobrej cenie aby ceny polecialy w dol. @Robot Wbij sobie to raz na zawsze, ze nie jestem zadnym sprzedawca w zadnym gralu... Po raz kolejny cytujesz moje posty nie znajac sprawy. Masz naprawde jakeis problemy ? Odpowiedz mi na PW Małe sprostowanie bo nie kazdy widze zrosumial: szczekasz- przyczepiasz sie/czepiasz sie. Bo widze niektórym tu juz karma w glowie sie zrobila i naprawde pisza co im slina przyniesie na jezyk. Edytowane 25 Listopada 2007 przez PITer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCHaCkiN Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Matizzulo - No to minimum musisz zebrać 5 osób, czyli 5 kart graficznych, poza tym kolega pracuje w firmie logistycznej, więc wie jak przeslać bez zadnych dodatkowych opłat, no i poza tym 5 kart graficznych to 20 euro za przesylke do tego czyli jakies 15 zł dodatkowo od kazdej trzeba przyjąć. I to tyle ;-) moje gie gie to 8172665. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Ten test na CF utwierdzil mnie w przekonaniu ,ze wole radeona niz 8800gt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) Jak by była jakaś zbiórka konkretna, to ja bym się pisał na dwie 3870. Edytowane 25 Listopada 2007 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Nie mam pytan w ogole. A czego Ty oczekujesz ? Ze gral kupi od dystrybutora za 9xx zł i sprzeda Ci za 750 bo tak gwarantuje producent ? Pomysl chwile. Jak czytam takie posty to naprawde jestem za tym zeby internet byl od 18 lat :PZgadzam się w 100% Myślę że zmiana cen dopiero w styczniu już wszystkie dostawy do końca grudnia wykupione. Cholera żeby przed swiętami jeszcze nie zdrożało! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgadzam się w 100% Myślę że zmiana cen dopiero w styczniu już wszystkie dostawy do końca grudnia wykupione. Cholera żeby przed swiętami jeszcze nie zdrożało! Liczby podawane w ABC nie sa do konca prawdziwe, przewaznie jak jest dostawa na 20 sztuk to tak naprawde potrafia dostac 100-200 sztuk :) Z reszta samym ABC rynek komputerowy nie zyje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Liczby podawane w ABC nie sa do konca prawdziwe, przewaznie jak jest dostawa na 20 sztuk to tak naprawde potrafia dostac 100-200 sztuk :) Z reszta samym ABC rynek komputerowy nie zyje.... Ale nie tylko abc dacie jest wykupione bo action ab też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
all15 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 PCHaCkiN i Matizzulo - tez jestem zainteresowany Radkiem 3870 ale najlepiej wersja ASUS TOP z 850/2500 - jezeli sie UDA. Ile to bedzie w przyblizeniu kosztowało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 C odo napiec GPU , jak myslicie jest szansa na softwareowe podnoszenie napiec za pomoca kolejnych wersji ATI Tray Tools ?? dzieki temu softowi moj radek szczytowo dostaje 1.55 i osiaga 754MHz na GPU . byloby zajebiscie zeby takie cos opgrogramowali . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
new332 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 PCHaCkiN i Matizzulo - tez jestem zainteresowany Radkiem 3870 ale najlepiej wersja ASUS TOP z 850/2500 - jezeli sie UDA. Ile to bedzie w przyblizeniu kosztowało?Ja bym był zainteresowyany TYM. I mamy 5 kart. :) Ile wyniosłyby koszty przesyłki w Rajchu i juz w samej Polszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elomelo Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Ja prawdopdobonie tez bylbym zainteresowany tym co new332. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 @all15 Asusa TOP nie znajdziesz jeszcze na stronie asusa wiec moze byc ciezko z zakupem tej karty o ile juz trafila do sprzedazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
all15 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) Jezeli nie uda sie asusa TOP to biore inna - najlepiej tą : RX3870-T2D512E-OC w kazdym badz razie jestem zainteresowany i moge wykładac kase. A ile to tylko bedzie kosztowało nas w 5? Edytowane 25 Listopada 2007 przez all15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...