Gość Scythe Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Co moze powodowac tak duze spadki wydajnosci ? Wydaje mi sie ze system jest w miare czysty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishu Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zobacz może masz AA i AF włączone ;) Lub coś ze sterami , system zamula;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 A odświeżanie monitora masz 60Hz ? Synchronizacja pionowa wyłączona ? - ( można wyłączyć poprzez Ati toolsa ) po wyłączeniu synchronizacji pionowej wynik skoczył do 14230 ale to i tak jest mało macie jescze jakies pomysly?? wynik jest na taktach 750/2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) Scythe ja mam kartę taką samą jak ty tylko nie wiem ile masz ramu i mój wynik możesz zobaczyć pod avatarem, wiec coś musisz mieć nie ten teges :( a po podkręceniu karty miałem w okolicy 34000 marków Edytowane 1 Stycznia 2008 przez Marcinas83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Marcinas tego PowerColora masz 256 MB czy 512 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Na 50 % bede mial do sprzedania w przyszlym tygodniu 3850 512 mb karta uzywana z 2 dni jak ktos ma pytania lub jest zainteresowany to pm me. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Marcinas tego PowerColora masz 256 MB czy 512 ? To jest 256MB. Kupiony od kolegi z forum Fishu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Na Allegro są Asusy HD3870 za 719zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zobacz może masz AA i AF włączone ;) Lub coś ze sterami , system zamula;)W CCC jest ustawione na sterowane przez aplikacje. Scythe ja mam kartę taką samą jak ty tylko nie wiem ile masz ramu i mój wynik możesz zobaczyć pod avatarem, wiec coś musisz mieć nie ten teges :( a po podkręceniu karty miałem w okolicy 34000 marków No ja mam 256mb ramu. Hmm 6k straty prawie przez brudny sys ? Imo niemozliwe. Zaraz przeinstaluje stery. BTW w marku 05 to z kolei ja mam wiecej pkt bo ponad 19k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 W CCC jest ustawione na sterowane przez aplikacje. No ja mam 256mb ramu. Hmm 6k straty prawie przez brudny sys ? Imo niemozliwe. Zaraz przeinstaluje stery. BTW w marku 05 to z kolei ja mam wiecej pkt bo ponad 19k. Może winna temu jest Vista?? Ja w 05 po OC karty mam około 17000 marków :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ale ja nie mam Visty :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishu Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) Ale zobacz jakiego on ma procka 3.9Ghz ;p ;p ;p to podnosi niezle wynik ;) Może jakiś trefny ten 3Dmark przeinstaluj go ;) Edytowane 1 Stycznia 2008 przez Fishu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) co moge miec jescze nie tak ze mam taki słaby wynik w 2k5 na saphire 3850 256Mb: http://zdrowo.info.pl/glycemic.html przy taktach 750/2000 mam ponad 14 tys Edytowane 14 Października 2014 przez mietas>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Fajnie się prezentuje PowerColor HD3850 Extreme 512 MB. Zegary 720 / 1800 i to chłodzenie ZeroTherm ... Mniam ;D Szkoda, że takie drogie, choć miało być tanie. No ale tu jest Polska ... Sam na niego poluje, ale tak czy owak musze poczekać do wakacji, może wyjdzie jeszcze coś interesującego, może GF8800GS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) barylatko Uwazam,ze proc jest waskim gardlem.Mialem briska,a teraz mam f3.Bris smigal na 2700,a roznica w 05marku jest 1500pkt na korzysc 3000 f3. Panowie chyba dolacze do Was:) 719zl za 3870 wydaje mi sie dobra alternatywa na 8800gt ktora wlasnie mialem kupic Edytowane 1 Stycznia 2008 przez grzeg255 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vicek Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Jak juz pisalem - mam ASUSa EAH 3870. przy ustawieniu w smartdoctorze "Auto Fan Control", naprawde karta strasznie glosno dziala :( co lepiej wybrac - "Manual Mode" czy "Enable SmartCooling"? i jakie wartosci wybrac przy obydwu tych opcjach? (manual - zawsze taka sama, smart - 4 stopnie, w zaleznosci od temperatury) z gory dzieki za wskazowki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 barylatko, to wina procesora. Nie przejmuj się wynikami smarków, ja przy C2D też mam niskie, a w grach będzie tak samo, albo minimalna różnica ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 uwazacie ze jak zmienie proca na pentium dual core i go podkręce do 3Ghz to bedzie lepiej?? Moj Antek teraz smiga na 2,8 Ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 uwazacie ze jak zmienie proca na pentium dual core i go podkręce do 3Ghz to bedzie lepiej?? Moj Antek teraz smiga na 2,8 Ghz Moim zdaniem niewielka różnica będzie. Jak już to C2D da Ci przyspieszenie w grach i markach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) barylatko, to wina procesora. Nie przejmuj się wynikami smarków, ja przy C2D też mam niskie, a w grach będzie tak samo, albo minimalna różnica ;) To patrz na mojego proca w sigu.. A wynik w smarku 03 to tylko ~26k... :mur: Gdzie inni ze slabszymi procami przebijaja 30k.. Edytowane 1 Stycznia 2008 przez Scythe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vicek Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 spytam tak - czy 40-50% wentylatora starczy na schlodzenie 3870 po o/c czy nie bardzo? przy dosyc dobrze schlodzonej obudowie (Antec P180) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarecki Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 No panowie, widze że nikt nie posiada HD3850 512mb???? Mam go za 610zł i nie wiem czy brać czy nie?? Sugestie mile widziane plizzz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Czarecki tu masz recenzje KLIK KLIK Sam biorę Gecube'a.Już niedługo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 No panowie, widze że nikt nie posiada HD3850 512mb???? Mam go za 610zł i nie wiem czy brać czy nie?? Sugestie mile widziane plizzz:) Ja za 256mb ramu dałem 550zł więc nie ma co gdybać nad ceną 512MB. 610 zł to bardzo dobra cena :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarecki Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Czarecki tu masz recenzje KLIK KLIK Sam biorę Gecube'a.Już niedługo ;) Myślicie że bedzie się on znacznie się różnił od Asusowej karty bo teraz patrze, że nie napisałem, ze jest to karta Asusa za 610zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 No panowie, widze że nikt nie posiada HD3850 512mb???? Mam go za 610zł i nie wiem czy brać czy nie?? Sugestie mile widziane plizzz:) Jak nikt ? A ja to co ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 To patrz na mojego proca w sigu.. A wynik w smarku 03 to tylko ~26k... :mur: Gdzie inni ze slabszymi procami przebijaja 30k.. wiec widze ze mamy problem ja juz nie wiem co moze byc naprawde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarecki Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Jak nikt ? A ja to co ? :PWybacz hehe Chodziło mi o Kartę Asusa. Po prostu nie napisałem tego w 1 poście;) A gdzie jest ta karta Gecube w rozsądnej cenie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) A jakiegoś fixa nie dali do smarków? Baxter :P Edytowane 1 Stycznia 2008 przez Spiety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Scythe, coś masz nie tak ze smarkiem03. W innych masz ok? W 03 mam max 39300, ale w 05 już tylko 16.500, procek mi kartę ogranicza. To tylko smarki, popuszczaj gry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...