beka Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Za 230 masz Foxconna z siga. Da się kręcić, jest stabilna i OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinxp Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 A możesz podać link do sklepu jaki model wybrać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 A możesz podać link do sklepu jaki model wybraćA zobacz na jego podpis z kompem mobo : Foxconn A690GM2MA-8KRS2H A co do sklepu to sam poszukaj, aż takim leniem jesteś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 kuffa, ale ja jestem magik -> http://www.skapiec.pl/site/cat/13/comp/198802 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinxp Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Już sie nawet skusiłem na tego Foxconn ale czy ta płyta ma wejście com bo takie będzie mi potrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 znow szukanie bolesne ... do wyprowadzenia chyba ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinxp Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 co to znaczy "do wyprowadzenia chyba ma" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Czyli, że na śledziu możesz wyprowadzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinhall Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 a co myślisz o tej Asrock i uratujesz karte graficzna,przynajmniej na jakiś czas,ja też mam podobny problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 a co myślisz o tej Asrock z daleka. dno. http://znak.pl/index.php?cid=327&scid=...MCP61SM2MAERS2H http://znak.pl/index.php?cid=327&scid=...A690GM2MA8KRS2H i masz grafikę integrę. jak potrzeba Ci więcej to sobie kiedyś zmienisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Bezsensowny mutant. Na początek integra, a za 150 zł można później dorwać jakiegoś 7300GT DDR3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...