goram Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Mam mysze Logitech dual optical i po np. zaklejeniu tasma lewego sensora optycznego kursor myszy skacze (nie chodzi plynnie) a po zaslonieciu dolnego chodzi dobrze. I mam prosbie do uzytkownikow tej myszy: jeśli mozecie to zakryjcie lewy sensor i sprawdzcie jak dziala mysz czy kursor skacze albo cos. Dzieki i pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 heh nie rozumię ciebie :) Moze to jest tak ze oba są mniej wiecej ze sobą skorygowane? I czemu pryszło tobie do łowy zaklejane taśma sensorów?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Mam mysze Logitech dual optical i po np. zaklejeniu tasma lewego sensora optycznego kursor myszy skacze (nie chodzi plynnie) a po zaslonieciu dolnego chodzi dobrze. I mam prosbie do uzytkownikow tej myszy: jeśli mozecie to zakryjcie lewy sensor i sprawdzcie jak dziala mysz czy kursor skacze albo cos. Dzieki i pozdro Huh nigdy nie zaklejalem sensorow ( co do skakania mozliwe ze ten co skacze to pomocniczy - sluzacy tylko do korygowania tego drugiego - glownego - ale moge sie mylic) Wroce z pracy to odpisze jak z tym zaklejaniem bo mam duala w domu. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Huh nigdy nie zaklejalem sensorow ( co do skakania mozliwe ze ten co skacze to pomocniczy - sluzacy tylko do korygowania tego drugiego - glownego - ale moge sie mylic) Pozdrowiam! Nie mylisz sie. Jeden ma uzupelniac ewentualne zaklocenia w pracy drugiego aby zapewnic jak najstabilniejsza prace. Zaklejanie wiec jednego z nich to tak jakbys z 4-cylindrowego silnika usunal 1 czy 2 tloki. Poza zaspokojeniem ciekawosci nie ma w tym zadnego sensu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goram Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Myślałem że coś jest nie tak dlatego załozyłem ten temat. Ale jak jeden jest pomocniczy to ok i dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...