Kamil>>> Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 :?: Mam dysk 40 GB Samsung podzielony na 3 partycję: 10Gb, 15Gb, 13Gb formatowane Fdiskiem z botowanego CD-romu Win ME. Po włączeniu PM5 wyświetla się komunikat "Disc-read-only" czy coś takiego. Nie można robić żadnych zmian na dyskach nawet pod Dosem z dyskietek PM5. Program Ranish Partition... Działa dobrze ale on kasuje zawartość dysku i jest zły dla mnie. (PM5 obsługuję partucję tylko do 20 GB). Czy koś wie jak to zrobić :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Use the force :) czyli użyj PQ Magic 8 - on nie ma ograniczenia do 20 GB pocza tym - gdzies w opcjach programu (w twojej wersji) - pamietam ze bylo defaultowe ustawienie dysku jako read-only - wystarczylo ptaszka odhaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 mi nie przeszkadza ograniczenia na PM5 tylko to że nie można w nim nic zrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 No tak jest taka opcja. Właśnie o to mi chodziło. Dzięki>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...