globi-wan Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 4-pak czy dobra Whisky?JWB lubie ale teraz tani jest a dewar troche drozszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) Btw. Takze dyspomuje dewarem i Free azotem Okolo 20 l miesiecznie ale raczej okolice Białego/Wawy Chetnie polewam;) Edytowane 25 Maja 2008 przez culmen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Dlaczego wy nie mieszkacie na śląsku ? :P Przydał by się ktoś z dewarem + ln2 w okolicach katowic/gliwic ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) Btw. Takze dyspomuje dewarem i Free azotem Okolo 20 l miesiecznie ale raczej okolice Białego/Wawy Chetnie polewam;) Oo Łukasz aka culmen zawitał na forum, witamy :razz: Może wkrótce sie uda procka Racucha pomęczyć na azocie, bo moje Commando jak sie okazało ma uwalone ścieżki :sad: Podbij na gg, to pogadamy. Sorki za OT. Dlaczego wy nie mieszkacie na śląsku ?Zapraszamy do Białegostoku :wink: Edytowane 25 Maja 2008 przez pablopawel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 proc zaliczył zgon ;( Ryba ostrzegał ale postawiłem na swoim i masz babo placek jest inny 4,5GHz z palcem robi na WC wiec moze nie bedzie tak źle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 czym go tak uraczyles??? ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Zapraszamy do Białegostoku :wink:Ale to może w wakacje ? : ] proc zaliczył zgon ;( Ryba ostrzegał ale postawiłem na swoim i masz babo placek jest inny 4,5GHz z palcem robi na WC wiec moze nie bedzie tak źle Szkoda proca, bo fajny był. Chociaż teraz są fajniejsze (pozdro meeron ; ]) Czym go zabiłeś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) Ale to może w wakacje ? : ] Nie ma problemu :wink: Właśnie gadałem z culmen'em i powiedział ,żebym się o azot nie martwił :razz: Jak coś to podbijaj na PW/gg. Edytowane 25 Maja 2008 przez pablopawel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 wiem ze sa lepsze z czasem wyjdzie jak to sie stało............;/ p.s. sobih "zy kąd" masz taki fajny avatar ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 oidp kiedys u pmp opstrykalem takie cacko :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) "zy kąd" masz taki fajny avatar ? ;) Zrob sobie fajniejszy z mojego proca :razz: Edytowane 25 Maja 2008 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Szkoda proca, bo fajny był. Chociaż teraz są fajniejsze (pozdro meeron ; ])cos sie szuka dla Racucha : D Zrob sobie fajniejszy z mojego proca :razz: http://img165.imageshack.us/my.php?image=dscf0270za3.jpg wyglada ok, wystaw na allegro : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 eee Panowie co za fuszerka :rolleyes: tak się zdejmuje czape jest jeden haczyk , przy podgrzewaniu (metodą na lutkolbę) trzeba pod proca włożyć "podobno" mokrą szmatkę itp., przegrzanie jaja gwarantowane bez szmaty i cep RIP ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 o tak jest dobrze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 (edytowane) wyśmienice :D powiem wiecej, delyszys p.s. i pewnie działa :) powiedzmy otwarcie - NIE WARTO !!! Edytowane 26 Maja 2008 przez Racuch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 wyśmienice :D powiem wiecej, delyszys p.s. i pewnie działa :) powiedzmy otwarcie - NIE WARTO !!! nie dziala :] ba nawet przed operacja nie dzialal :P btw. umiem czytac pod czarnymi kreskami na obrazkach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 ech ..............., słabowate te Wolfdejle jakies ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Mam gdzies w zapasach jeszcze Celeronka na S478 :) ktory wyglada podobnie :). Fajna zabawa, ale jednak wole wygode (troche lenistwo teraz doskwiera)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...