Gość Damikor Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 A co siedzenia w tym ; roznica miedzy nim a nami jest taka : On zjadl co najwyzej jedna mala bulke z pieca ocerskiego, a my nie jeden duzy chleb.Zgadza się :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 @Sector19 & Lanc, wiecej fot byście zapodali, to moglibyśmy pokomentować wasze stroje,fryzury,makijaż a tak to tylko same dobre wyniki ^_^ o czym tu pisać, ostantio jesteście najaktywniejsi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Popieram tomana, więcej fot i sector po co Ci te kudły :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Popieram tomana, więcej fot i sector po co Ci te kudły :PChyba lepiej w kudlach ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Haha W mojej karcie brakowało tranzystora STD50NH02L (ktory jest w palicie 76gt, a tu jest puste miejsce.) Bez niego max moge 1.35v dac. Na defie ja mialem 1.2v, a wodnik 1.35v. I podczas probnego runu SLI na 650(520)/1600 klocilismy sie ktora grafa arci [; W tygodniu to przylutuje, u Wodnika sprawdze za tydzien na WC ile idzie moja i jego karta na 1.6v i za 2 tygofdnie wszedzie WRy walimy [; Sector w Chorzowie na 76gs @ 930mhz i cpu c2d 4ghz mial 170k w aquamarku z naszymi tajnymi tweakami, a WR na SLi to 140k :lol2: Bedziemy miec takze mobo na 680i, bo dotychczasowe testy byly na msi p35 neo2 fr Co to kogo obchodzi... ja MOJE OBIE KARTY graficzne przygotowalem z Lancem do benchow... do tego zmodowalem Gf7600GS od Wodnika... i tez byla gotowa do benchow... a Ty tu piszesz o swojej karcie @1,2v - to nie extreme... NASZYMI??? jakie to Nasze tajne tweaki... chyba poskradales wszystkie zmysly piszac cos takiego... i nie mow o mnie MY bo mnie to wqrza... Te tweaki sa tajne, Ty niedawno jeszcze ich nie znales, dopiero hex musieli ci w Chorzowie pokazac Heh, tego mi nie musisz mowic. Ale chyba nie jest wolniejsze SLi 16/16 na 680i niz 16/4 na P35 ;) Znawca sie znalazl max... wiekszosc rzeczy znasz teoretycznie i sie wymadrzasz... i mowisz czego to nie wiesz i wogole mega pro elo... Kurde porazka max wiedzielm ze chlopczyk bedzie sie podniecal jak szalony... @Sector19 & Lanc, wiecej fot byście zapodali, to moglibyśmy pokomentować wasze stroje,fryzury,makijaż a tak to tylko same dobre wyniki ^_^ o czym tu pisać, ostantio jesteście najaktywniejsi :) foty to do wodnika i lanca... Ale zaskocze Was... (patrz nizej) Popieram tomana, więcej fot i sector po co Ci te kudły :P Dzis sie obcialem B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Co to kogo obchodzi... ja MOJE OBIE KARTY graficzne przygotowalem z Lancem do benchow... do tego zmodowalem Gf7600GS od Wodnika... i tez byla gotowa do benchow... a Ty tu piszesz o swojej karcie @1,2v - to nie extreme... NASZYMI??? jakie to Nasze tajne tweaki... chyba poskradales wszystkie zmysly piszac cos takiego... i nie mow o mnie MY bo mnie to wqrza... Znawca sie znalazl max... wiekszosc rzeczy znasz teoretycznie i sie wymadrzasz... i mowisz czego to nie wiesz i wogole mega pro elo... Kurde porazka max wiedzielm ze chlopczyk bedzie sie podniecal jak szalony... Pokazał Ci tweaki, a Ty się tak "oddźwięczasz"? Dzis sie obcialem B-) Łysy secktor - secktor bez coldbuga ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Pokazał Ci tweaki, a Ty się tak "oddźwięczasz"?Kto pokazał, ten pokazał ;] Łysy secktor - secktor bez coldbuga ;]Chyba bez IHS'a :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Chyba bez IHS'a :lol:A teraz dać mu więcej papu ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) I kontener na głowe A kolega Damikor widze ze wyrasta nam na gwiazde :D Ale ryba i tak jest fajniejszy :D Edytowane 23 Września 2007 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Ale ryba i tak jest fajniejszy :D :banana: :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Ale ryba i tak jest fajniejszy :D Bo ma fajna "rure" :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ^wodnik^ Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 http://s229.photobucket.com/albums/ee248/w00dnik/ Wiecej nie pisze bo i tak pewnie dostane bana :lol: :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 http://s229.photobucket.com/albums/ee248/w...nt=IMG_1084.jpg a tu po prawej to kto? :D bez urazy ale chyba lubi jeść pieczywo z ocerskiego pieca :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) http://s229.photobucket.com/albums/ee248/w...nt=IMG_1084.jpg a tu po prawej to kto? :D bez urazy ale chyba lubi jeść pieczywo z ocerskiego pieca :lol: Wlaśnie zadałem to samo pytanie wodnikowi ;> Edytowane 8 Stycznia 2008 przez wistler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ^wodnik^ Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) Wistler: (22:52:08) http://s229.photobucket.com/albums/ee248/w...nt=IMG_1084.jpg a ten po prawej to kto? D: To nasz Damikor B) :lol: Edytowane 23 Września 2007 przez ^wodnik^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 To nasz Damikor B) :lol: "Damikor!? Ale lama! Ch*jowy wynik ma" by ryba :D Ocerskie bułeczki widać Wam zasmakowały, a i zarost kolegi wprawia w zdumienie ;) . Ile on już lat w tym oc musi siedziec, ze zna takie tajne tłiki mipsowe i alt-taby ;) A pytales sie kolegow czy loda 3 uzywali ;) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?act=members to ilu tych wodników? :blink: taka pr0 ta ksywa? i jak rozumiem ^wodnik^=wodnik.? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Wodnik jest tylko jeden :]] @kiszonek Nie masz może ochoty pozbyć się swojego E6600 na jakiś czas ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ^wodnik^ Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Takie filmiki badziewne :P http://pl.youtube.com/watch?v=D-I0MVVLKWk http://pl.youtube.com/watch?v=GQwOOLzigbQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 A kolega Damikor widze ze wyrasta nam na gwiazde :D Już w Chorzowie wyrósł ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 http://s229.photobucket.com/albums/ee248/w...nt=IMG_1084.jpg a tu po prawej to kto? :D Pytasz kto po prawej :)... a tu po lewej taki przystojniacha :lol2: pozdrawia Was czulym gestem :rolleyes: :wink: Ps to foto jest OK :) takie rodzinne :) http://s229.photobucket.com/albums/ee248/w...nt=S6300156.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Pytasz kto po prawej :)... a tu po lewej taki przystojniacha :lol2: pozdrawia Was czulym gestem :rolleyes: :wink: Ps to foto jest OK :) takie rodzinne :) http://s229.photobucket.com/albums/ee248/w...nt=S6300156.jpg rodzinne - każdy ma swoja klawe, swoja myszkę, swój monitor - sprawiedliwość [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumson Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Chłopaki bardzo spoko wyniczki. Więcej nie będę gadał bo na 3d znam się jak krowa na gwiazdach. Tylko jedno mnie dziwi Fandery do Benchów?. Jakaś pomyłka :wink:, albo lubicie ciszę i nie chcecie ogłuchnąć od Delt Edytowane 25 Września 2007 przez jumson Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Te fandery śmigały na max rpm :D A delty też tam były (2 sztuki) tyle, że puszczone na 5v, bo po co więcej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 A delty też tam były (2 sztuki) tyle, że puszczone na 5v, bo po co więcej :)Bo na 12V by popalily gniazda na mobo :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Bo na 12V by popalily gniazda na mobo :lol: :lol:ja miałem podłączone 2 delty na 12v do mobo i nic nie popaliło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wicja500pincet Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Delta na 12v to potrafi duużo.. Prawdopodobnie zagłuszyły by tą muzykę i nici z ekstrim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Gratuluje wyników szkoda że lód się skończył bo tak byłoby jedno wielkie jebnięcie kobry =] ps. ale żeście wsiedli na tego D.... ło matko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Gratuluje wyników szkoda że lód się skończył bo tak byłoby jedno wielkie jebnięcie kobry =] GeForce 6800GS HWBOT 3DMark 2001 - 51660 3DMark 2003 - 19886 3DMark 2005 - 8178 3DMark 2006 - 4215 Aquamark - 135046 Edytowane 25 Września 2007 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 GeForce 6800GS HWBOT 3DMark 2001 - 51660 3DMark 2003 - 19886 3DMark 2005 - 8178 3DMark 2006 - 4215 Aquamark - 135046 no i niecałe 35 punktów jest =] :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...