Skocz do zawartości
Sector19

Hindenburg Extreme Di/ln2 Session

Rekomendowane odpowiedzi

A co siedzenia w tym ; roznica miedzy nim a nami jest taka : On zjadl co najwyzej jedna mala bulke z pieca ocerskiego, a my nie jeden duzy chleb.

Zgadza się :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha

W mojej karcie brakowało tranzystora STD50NH02L (ktory jest w palicie 76gt, a tu jest puste miejsce.) Bez niego max moge 1.35v dac. Na defie ja mialem 1.2v, a wodnik 1.35v. I podczas probnego runu SLI na 650(520)/1600 klocilismy sie ktora grafa arci [;

W tygodniu to przylutuje, u Wodnika sprawdze za tydzien na WC ile idzie moja i jego karta na 1.6v i za 2 tygofdnie wszedzie WRy walimy [;

Sector w Chorzowie na 76gs @ 930mhz i cpu c2d 4ghz mial 170k w aquamarku z naszymi tajnymi tweakami, a WR na SLi to 140k :lol2:

Bedziemy miec takze mobo na 680i, bo dotychczasowe testy byly na msi p35 neo2 fr

Co to kogo obchodzi... ja MOJE OBIE KARTY graficzne przygotowalem z Lancem do benchow... do tego zmodowalem Gf7600GS od Wodnika... i tez byla gotowa do benchow... a Ty tu piszesz o swojej karcie @1,2v - to nie extreme...

NASZYMI??? jakie to Nasze tajne tweaki... chyba poskradales wszystkie zmysly piszac cos takiego... i nie mow o mnie MY bo mnie to wqrza...

Te tweaki sa tajne, Ty niedawno jeszcze ich nie znales, dopiero hex musieli ci w Chorzowie pokazac

Heh, tego mi nie musisz mowic. Ale chyba nie jest wolniejsze SLi 16/16 na 680i niz 16/4 na P35 ;)

Znawca sie znalazl max... wiekszosc rzeczy znasz teoretycznie i sie wymadrzasz... i mowisz czego to nie wiesz i wogole mega pro elo...

Kurde porazka max wiedzielm ze chlopczyk bedzie sie podniecal jak szalony...

@Sector19 & Lanc, wiecej fot byście zapodali, to moglibyśmy pokomentować wasze stroje,fryzury,makijaż a tak to tylko same dobre wyniki ^_^ o czym tu pisać, ostantio jesteście najaktywniejsi :)

foty to do wodnika i lanca...

Ale zaskocze Was... (patrz nizej)

Popieram tomana, więcej fot i sector po co Ci te kudły :P

Dzis sie obcialem B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to kogo obchodzi... ja MOJE OBIE KARTY graficzne przygotowalem z Lancem do benchow... do tego zmodowalem Gf7600GS od Wodnika... i tez byla gotowa do benchow... a Ty tu piszesz o swojej karcie @1,2v - to nie extreme...

NASZYMI??? jakie to Nasze tajne tweaki... chyba poskradales wszystkie zmysly piszac cos takiego... i nie mow o mnie MY bo mnie to wqrza...

Znawca sie znalazl max... wiekszosc rzeczy znasz teoretycznie i sie wymadrzasz... i mowisz czego to nie wiesz i wogole mega pro elo...

Kurde porazka max wiedzielm ze chlopczyk bedzie sie podniecal jak szalony...

Pokazał Ci tweaki, a Ty się tak "oddźwięczasz"?

Dzis sie obcialem B-)

Łysy secktor - secktor bez coldbuga ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://s229.photobucket.com/albums/ee248/w...nt=IMG_1084.jpg

a tu po prawej to kto? :D

bez urazy ale chyba lubi jeść pieczywo z ocerskiego pieca :lol:

Wlaśnie zadałem to samo pytanie wodnikowi ;> Edytowane przez wistler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nasz Damikor B) :lol:

"Damikor!? Ale lama! Ch*jowy wynik ma" by ryba :D

Ocerskie bułeczki widać Wam zasmakowały, a i zarost kolegi wprawia w zdumienie ;) . Ile on już lat w tym oc musi siedziec, ze zna takie tajne tłiki mipsowe i alt-taby ;)

A pytales sie kolegow czy loda 3 uzywali ;) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytasz kto po prawej :)... a tu po lewej taki przystojniacha :lol2: pozdrawia Was czulym gestem :rolleyes: :wink:

Ps to foto jest OK :) takie rodzinne :)

http://s229.photobucket.com/albums/ee248/w...nt=S6300156.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytasz kto po prawej :)... a tu po lewej taki przystojniacha :lol2: pozdrawia Was czulym gestem :rolleyes: :wink:

Ps to foto jest OK :) takie rodzinne :)

http://s229.photobucket.com/albums/ee248/w...nt=S6300156.jpg

rodzinne - każdy ma swoja klawe, swoja myszkę, swój monitor - sprawiedliwość [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki bardzo spoko wyniczki. Więcej nie będę gadał bo na 3d znam się jak krowa na gwiazdach. Tylko jedno mnie dziwi Fandery do Benchów?. Jakaś pomyłka :wink:, albo lubicie ciszę i nie chcecie ogłuchnąć od Delt

Edytowane przez jumson

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluje wyników szkoda że lód się skończył bo tak byłoby jedno wielkie jebnięcie kobry =]

GeForce 6800GS HWBOT

3DMark 2001 - 51660

3DMark 2003 - 19886

3DMark 2005 - 8178

3DMark 2006 - 4215

Aquamark - 135046

Edytowane przez Sector19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...