matiass Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Witam Potrzebuję zakupić sprężynki na węże bo mi się zaginają niemiłosiernie. I teraz pytanie do was: Które wybrać? 1. Black Water Coil 10/12 Green 2. Swiftech SmartCoils Green (10/12) Nie mialem do czynienia jeszcze z żadnymi sprężynkami, interesuje mnie wszystko, sztywność, działanie, wygląd, wygląd w uv, po prostu wszelkie kwestie pomocne w wyborze mile widziane;] Przy okazji zapytam o zapinke na AM2 kompatybilna z blokiem flowpin. Czy można gdzies taką dostać, czy ktos to robi, czy trzeba samemu blache ciąć? Pozdrawiam matiass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Wszystko jedno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Przy okazji zapytam o zapinke na AM2 kompatybilna z blokiem flowpin. Czy można gdzies taką dostać, czy ktos to robi, czy trzeba samemu blache ciąć?Defaultowe otwory montażowe FlowPina Były zdaje się na SocA- jeśli więc dana multizapinka ma otwory SocA (na ma je na pewno) i jest dwuczęściowa to bankowo będzie pasowała. Był niedawno temat w stylu "Gdzie kupić multizapinkę"- poszukaj. Pytaj np Samhaina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 tak zgadza sie uniwersalne zapinki dwuczęściowe pasują na FlowPin'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiass Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Witam Dzieki za odpowiedzi, wziąłem w końcu black water, ze zdjec kolor bardziej mi podpasowal. Zobaczymy jak przyjdzie. Multizapinka też już do mnie idzie;] Pozdrawiam matiass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 A ja zamiast sprężynek wybrałem Tygona. Podliczając wąż Innovatek + sprężynki wychodzi 25zł, a tygon'a dostaniemy w takiej samej cenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Sprężynek nie trzeba zakładać na całą długość węża, więc ten rachunek jest niezbyt dokładny. Ale faktycznie, Tygon wygląda świetnie, i nie żółknie z czasem jak Inno :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Za coś w końcu się płaci...no i to co z nim można zrobić imponuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...