Skocz do zawartości
charles

Wc Charles'a

Rekomendowane odpowiedzi

ja po zalaniu bym się pochlastał

Eeee co Ty... Tak źle to by chyba nie było (chociaż nie wiem, CO u Ciebie siedzi w puszce, bo u mnie sprzęt wartości niewielkiej, choć jego strata bardzo by mnie przytłoczyła, bo kasy nie mam na podstawowe wydatki, a co dopiero na kompa :P)

Ogólnie to dzięki za pochwałę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak do tej pory tylko raz lekko zalalem kompa (zle skrecony bloczek po czyszczeniu). I byla to raczej zalanie dolnej czesci budy a nie klockow.

Jakos nigdy nie sklada mukladu z na zewnatrz kompa, jestem za leniwy na to i chce miec kompa na chodzie szybko :D

Charles jakie plany co do dalszych modow??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Charles jakie plany co do dalszych modow??

Owszem, to wciągająca zabawa :) Jednak teraz na głowie mam organizację kolejnego LAN Party i niestety obecnie o tym nie myślę... Jednak jakieś zarysy są... z tej budy już wiele nie wycisnę, ale do WC dołoży się może jakiś bloczek na GPU ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Charles -> PGA team czy jakis domowy lan ;d ?

sry za oftp

Impreza odbędzie się na wiejskiej świetlicy, myślę więc, że można uznać to za PGA :D

W każdym bądź razie poprzednia impreza też była na świetlicy, ale była w lipcu i na dużo mniejszej...

Zdjęcia dla zainteresowanych, ten w czerwonej koszulce Che Guevara to ja :D

Bawiło się na niej siedem osób (jeden switch 8-portowy). Rozgrywki trwały od 19.00 do 10.00 rano z przerwami na grilla ;) Urządziliśmy to na świetlicy w mojej wiosce, w której jest niestety mało miejsca i w dodatku remontują w niej obecnie instalację elektryczną...

Najbliższą zrobimy na 14 osób (drugi 8-portowy switch w drodze :D)

Ogólnie zaproszeni są moi znajomi (którzy nie przyglądają się biernie moim staraniom w organizacji) z Wrześni i okolicznych wiosek... Impreza będzie tym razem na innej świetlicy (z racji powyższych faktów), przestronniejszej i z dala od domu (wreszcie :D) Poza tym nie ma tam problemów z ogrzewaniem (a noce październikowe bywają chłodne) więc na pewno nie zamarzniemy.

[/OT]

Edytowane przez Charles

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najbliższą zrobimy na 14 osób (drugi 8-portowy switch w drodze :D)

Ogólnie zaproszeni są moi znajomi (którzy nie przyglądają się biernie moim staraniom w organizacji) z Wrześni i okolicznych wiosek... Impreza będzie tym razem na innej świetlicy (z racji powyższych faktów), przestronniejszej i z dala od domu (wreszcie :D) Poza tym nie ma tam problemów z ogrzewaniem (a noce październikowe bywają chłodne) więc na pewno nie zamarzniemy.

Ze znajomymi tez organizuje takie spotkania głownie grając w CoD1,2 CSS, Worctaft FT, świetna zabawa ale ostatnio coraz nudniejsza nie ma żadnych fajnych gierek na 12~16 osób które nie maja wymagań które wytracają polowe graczy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze znajomymi tez organizuje takie spotkania głownie grając w CoD1,2 CSS, Worctaft FT, świetna zabawa ale ostatnio coraz nudniejsza nie ma żadnych fajnych gierek na 12~16 osób które nie maja wymagań które wytracają polowe graczy :P

No to prawda... Poziom jest strasznie zróżnicowany, no i nie każdy komp pociągnie też Quake'a IV (a czasami chciałoby się oderwać od trójki :D [btw mój wyciąga na minimalnych 27fps :P]) czy NFS: Most Wanted... Jednak u nas dominuje Counter Strike 1.6 i właśnie Quake III Arena :)

I co najśmieszniejsze: w tej 14-osobowej grupie tylko ja, że tak rzeknę, zawodowo gram w Wolfenstein - Enemy Territory :( A szkoda, bo gra na LAN Party jest świetna ;)

[pewnie nam się trochę dostanie za ciągnięcie tego OT tyle czasu :P]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Duch w narodzie nie ginie. Druga partyzancka dłubanka w tym roku. To pod tym względem zdecydowanie dobry rok :>

Umieszczenie chłodnicy dziwaczne, choć chyba jedno z rozsądniejszych przy tych wymiarach, blok arcyboski (może jakieś lobby na rzecz propagowania potęgi aluminium?). Za testowanie układu na otwartym sercu winieneś chodzić piętami do góry przez miesiąc, cierpiąc równocześnie na biegunkę. Toć to zło, mrok i pogarda dla materii, która bywa mściwa!

A żeby popielęgnować mą złośliwość, dorzucę jeszcze - i tak moje jest tańsze i ładniejsze. Die! :>

Ave Tobie, Jonas, ja zwyczajnie taki mam styl wypowiedzi.

Ave i tobie, my young padawan. I "j", nie "J", na Demony Chaosu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi