charles Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 ja po zalaniu bym się pochlastał Eeee co Ty... Tak źle to by chyba nie było (chociaż nie wiem, CO u Ciebie siedzi w puszce, bo u mnie sprzęt wartości niewielkiej, choć jego strata bardzo by mnie przytłoczyła, bo kasy nie mam na podstawowe wydatki, a co dopiero na kompa :P) Ogólnie to dzięki za pochwałę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Jak do tej pory tylko raz lekko zalalem kompa (zle skrecony bloczek po czyszczeniu). I byla to raczej zalanie dolnej czesci budy a nie klockow. Jakos nigdy nie sklada mukladu z na zewnatrz kompa, jestem za leniwy na to i chce miec kompa na chodzie szybko :D Charles jakie plany co do dalszych modow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Charles jakie plany co do dalszych modow?? Owszem, to wciągająca zabawa :) Jednak teraz na głowie mam organizację kolejnego LAN Party i niestety obecnie o tym nie myślę... Jednak jakieś zarysy są... z tej budy już wiele nie wycisnę, ale do WC dołoży się może jakiś bloczek na GPU ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Charles -> PGA team czy jakis domowy lan ;d ? sry za oftp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) Charles -> PGA team czy jakis domowy lan ;d ? sry za oftp Impreza odbędzie się na wiejskiej świetlicy, myślę więc, że można uznać to za PGA :D W każdym bądź razie poprzednia impreza też była na świetlicy, ale była w lipcu i na dużo mniejszej... Zdjęcia dla zainteresowanych, ten w czerwonej koszulce Che Guevara to ja :D Bawiło się na niej siedem osób (jeden switch 8-portowy). Rozgrywki trwały od 19.00 do 10.00 rano z przerwami na grilla ;) Urządziliśmy to na świetlicy w mojej wiosce, w której jest niestety mało miejsca i w dodatku remontują w niej obecnie instalację elektryczną... Najbliższą zrobimy na 14 osób (drugi 8-portowy switch w drodze :D) Ogólnie zaproszeni są moi znajomi (którzy nie przyglądają się biernie moim staraniom w organizacji) z Wrześni i okolicznych wiosek... Impreza będzie tym razem na innej świetlicy (z racji powyższych faktów), przestronniejszej i z dala od domu (wreszcie :D) Poza tym nie ma tam problemów z ogrzewaniem (a noce październikowe bywają chłodne) więc na pewno nie zamarzniemy. [/OT] Edytowane 28 Września 2007 przez Charles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 dla mnie bomba ;) Nie jest ono najpiękniejsze ale porostu pełne uznanie na lubelszczyźnie za wylutowanie gniazda PCI i własne bloczki:) 5+/6 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeretyK Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Najbliższą zrobimy na 14 osób (drugi 8-portowy switch w drodze :D) Ogólnie zaproszeni są moi znajomi (którzy nie przyglądają się biernie moim staraniom w organizacji) z Wrześni i okolicznych wiosek... Impreza będzie tym razem na innej świetlicy (z racji powyższych faktów), przestronniejszej i z dala od domu (wreszcie :D) Poza tym nie ma tam problemów z ogrzewaniem (a noce październikowe bywają chłodne) więc na pewno nie zamarzniemy. Ze znajomymi tez organizuje takie spotkania głownie grając w CoD1,2 CSS, Worctaft FT, świetna zabawa ale ostatnio coraz nudniejsza nie ma żadnych fajnych gierek na 12~16 osób które nie maja wymagań które wytracają polowe graczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Ze znajomymi tez organizuje takie spotkania głownie grając w CoD1,2 CSS, Worctaft FT, świetna zabawa ale ostatnio coraz nudniejsza nie ma żadnych fajnych gierek na 12~16 osób które nie maja wymagań które wytracają polowe graczy :P No to prawda... Poziom jest strasznie zróżnicowany, no i nie każdy komp pociągnie też Quake'a IV (a czasami chciałoby się oderwać od trójki :D [btw mój wyciąga na minimalnych 27fps :P]) czy NFS: Most Wanted... Jednak u nas dominuje Counter Strike 1.6 i właśnie Quake III Arena :) I co najśmieszniejsze: w tej 14-osobowej grupie tylko ja, że tak rzeknę, zawodowo gram w Wolfenstein - Enemy Territory :( A szkoda, bo gra na LAN Party jest świetna ;) [pewnie nam się trochę dostanie za ciągnięcie tego OT tyle czasu :P] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) zeby nie bylo ze offtop :P ten komp idealnie nadaje sie do et ;) ps et rulezz Edytowane 28 Września 2007 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Duch w narodzie nie ginie. Druga partyzancka dłubanka w tym roku. To pod tym względem zdecydowanie dobry rok :> Umieszczenie chłodnicy dziwaczne, choć chyba jedno z rozsądniejszych przy tych wymiarach, blok arcyboski (może jakieś lobby na rzecz propagowania potęgi aluminium?). Za testowanie układu na otwartym sercu winieneś chodzić piętami do góry przez miesiąc, cierpiąc równocześnie na biegunkę. Toć to zło, mrok i pogarda dla materii, która bywa mściwa! A żeby popielęgnować mą złośliwość, dorzucę jeszcze - i tak moje jest tańsze i ładniejsze. Die! :> Ave Tobie, Jonas, ja zwyczajnie taki mam styl wypowiedzi.Ave i tobie, my young padawan. I "j", nie "J", na Demony Chaosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Charlsie :D weź wystrugaj jeszcze bloczek na gpu i bedzie ales kla. [ot] spodkali sie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...