jonathan Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Zalatw to Crasher. Moze nie beda sie pojawialy 4 razy w tygodniu posty typu co z moim Epoxem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Juz jest. Zapraszam . Niedlugo powinien byc przyklejony. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻYWIEC Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 LUDZISKA ! Spróbujcie dentki 43.00. Miałem podobne problemy, ale odkąd zainstalowałem te dentki 3DM2001SE chodzi jak burza piaskowa w Iraku! pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrucha Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 A wracając do tematu ... Mam to samo, co bodaj Piotrux (jednostronne Seiteki) Wyjścia do puplitu, resety i zwisy w 3dsmarku i AgeofMit. Długie testy .. wnioski, z tego co było u mnie, choć przyczyn jak widać wiele być może. Obie kostki są ewidentnie trefne, mimo śmiesznej naklejki ddr333 nie idą stabilnie na żadnych timingach na 166. 133 - ok. Problem na pewno nie slotu, dual, single, dimm2, dimm3 - to samo, napięcia od 1.5 do 1.9. Wykluczone, że to wina płyty, proca, zasilacza, czegokolwiek innego. Długo by pisać, w każdym razie imho oszukane/walnięte kostki, na bank. Btw, zapuściłem swoje stare złomy (infineon 266cl2 i jakiś noname 266cl2.5) - na wolnych ustawieniach (8/4/4/3, 8rda+). Idą w dual (!) na fsb 166 stabilnie jak skała, najmniejszych problemów z czymkolwiek. Żeby było śmieszniej - sprzedający zapewniał mnie - a dobrze mu z oczu patrzało ;) - że wiele ich testował i śmigają na fsb200. Niefart? Nie odkryję Hameryki, ale imho pamiątki, jak kiedyś hddki, schodzą na psy, niskie ceny nie biorą się z filantropii producentów ... No cóż, trzeba mieć farta (albo kasę lub możliwości grzebania i wybierania). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...