Gość dragonlore Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 (edytowane) Wszyscy wlasciwie znamy F.E.A.R ,oto nadchodzaca kontynuacja ktora ukaze sie rowniez na Next-Geny :D ponizej najnowsze trailery z gameplay'em-warto obejrzec ! Project Origin w SD Project Origin w HD grafa ,efekty, oraz efekt strachu bez zarzutu :) Edytowane 22 Września 2007 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Jest juz watek o tym i do tego sa juz tam te same filmiki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Jest juz watek o tym i do tego sa juz tam te same filmiki :) to prawda ale kilka gier multi ma swoje watki i w grach PC jak i konsolach,mi osobiscie nie usmiecha sie latac w dziale pc i sluchac komentarzy ze konsolowe wersje multi sa be,wiec skoro sa mozliwosci to dlaczego z nich nie korzystac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 http://polygamia.pl/trailery-fear-2#respond ja jestem coraz bardziej pozytywnie nastawiony... gra głównie pisana pod konsole, więc tymbardziej sie cieszę, bo po trailerach widzę że grafika jest bardzo dobra. Jeśli demo (które ma się ukazac na początku stycznia) mnie nie zniechęci to kupuje FEAR'a 2. Jedynka to dla mnie zaraz po serii HL najlepszy FPS w jakiego grałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 pogralem troche w F2 i jestem jak najbardziej pozytywnie nastawiony do kontynucaji-dla mnie Fear byl swietna gra i sadze ze 2 podniesie mi cisnienie jeszcze bardziej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 mozna widziec na czym grales ? jest moze na xboxa360 jakies demko ? na marketplace nic nie widzialem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 mozna widziec na czym grales ? jest moze na xboxa360 jakies demko ? na marketplace nic nie widzialem ;/ pogralem jakies 2-3 miechy temu na mini targach w Paris Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Pojawiło się demo na Rynku! 758Mega :) Grał już ktoś ? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 (edytowane) Pojawiło się demo na Rynku! 758Mega :) Grał już ktoś ? :unsure: Nie grałem w żadną część F.E.A.R. więc nie mam porównania, ale gra prezentuje się imo świetnie. Ciężki klimat, niektóre momenty naprawdę potrafią przyspieszyć bicie serca ;] Nie podobała mi się tylko część z mechami, ale ja nie lubię mechów więc to pewnie dlatego ;] Warto ściągać :wink: Edytowane 22 Stycznia 2009 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Pogralem dzisiaj troszke. Pierwsze wrazenia dobre. Choc jednak do fpp to myszka najlepsza by byla ;) Gra ma klimat pierwszych czesci. Pewnie zakupie pelna wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 i ja pograłem trochę w demko. Grafika - jak dla mnie ok tylko zdziwilo mnie ze w FEAR 1 byly miekkie cienie a tu ni ma ;/ Otocznie - dosyc sterylne Ogolnie gralo mi sie fajnie ale co fakt to fakt - do fpp to myszka imo potrzebna ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Choc jednak do fpp to myszka najlepsza by byla ;) co fakt to fakt - do fpp to myszka imo potrzebna ;/ http://zagraceni.pl/jak-grac-na-padzie-w-10-latwych-krokach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 O/T Swoją drogą b. przyjemny ten blog, mimo, że do 30tki jeszcze troszkę mi brakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Ściągnąłem wczoraj demko, odpaliłem, skończyłem. Ogólnie rewelacja imo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Demo fajne, co ciekawe lzejsze od wersji PC o jakies 700mb :) Nie podoba mi sie fire pod R2, jakos przyzwyczajony jestem do R1, zreszta fire nie powinien byc na analogu. Do tego grajac na PS3 w demo w pewnym momencie skaszanil sie dzwiek, nie nadazal za akcja + 90% dzwiekow pominiete. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 skonczylem demko, no i musze powiedziec ze kozackie aczkolwiek nie wiem czy przyciagneloby mnie na dluzej. najpierw killzone2 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 (edytowane) pograłem i jest mioooooooooooooodnie :) to samo co w fear1 + dodatkowe smaczki i duzo lepsza grafika :) Mech byłby ok, ale brak slowmo dla niego jest niedopuszczalne ;) Mam nadzieje ze w full'u bedzie inaczej :D Jest duża różnica między PC a x360/PS3 w detalach? Edytowane 2 Lutego 2009 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Przeszedłem demko dwa razy i jestem mile zaskoczony. Zdecydowanie bardziej podoba mi sie od jednyki, która i tak była udana. Tylko czekać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpio Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Eee, dla mnie to to średnie. AI tępe albo ja jestem za pro, sceny to amerykańskie ka-boom zamiast odpowiedniego klimatu(nawet zwykła gra świateł), grafika ujdzie. Imo do oryginału nie ma porównania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...