kardas Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 (edytowane) Witam. Chciałbym gorąco zaprosić wszystkich chętnych do odwiedzenia w niedzielę Malty. Mistrzostwa Europy w wioślarstwie 2007-09-18 W najbliższy czwartek 20 września na Torze Malta rozpoczną się Mistrzostwa Europy w wioślarstwie. To jedna z najważniejszych imprez sportowych rozgrywanych w tym roku w Poznaniu. Wspaniale zapowiada się uroczyste otwarcie zawodów. Organizatorzy zadbali o atrakcyjność tego wydarzenia, które szczególnie powinno zainteresować młodzież. Otwarcie to jedna wielka, kolorowa, roztańczona parada, wzorowana na największych europejskich widowiskach z udziałem, min. didżejów muzycznych i innymi atrakcjami. Twórcy widowiska przygotowali wiele niespodzianek, które będą skrywane aż o rozpoczęcia imprezy. Takiego otwarcia nie miała jeszcze żadna impreza w Poznaniu!!! Zapowiada się niezwykła międzynarodowa zabawa. Początek w czwartek 20 września o godzinie 19.30 przy Hotelu Park (od strony jeziora Malta). Zakończenie przewidziane jest na godz. 21.15 Najwięcej sportowych emocji będzie towarzyszyło finałom Mistrzostw Europy, które rozpoczną się w niedzielę 23 września o godz. 10.00. Informacje: Wydział Oświaty Urzędu Miasta Poznania , tel. 8787 43 79 lub 0606 97 87 86. Jak mogliście słyszeć (głównie mieszkańcy Poznania) w ten weekend rozgrywane są Mistrzostwa Europy. Dziś mieliśmy okazję oglądać repasaże i półfianły, jutro najciekawszy dzień, finały. Jeszcze raz gorąco zapraszam, szczególnie że pogoda dopisuje jak na wrzesień i można miło spedzić parę chwil na powietrzu. W razie jakichkolwiek pytań proszę pytać gg:4996253. Zakończenie regat będzie około godziny 14:00. Pozdrawiam. Łukasz. PS: ja jestem ten w białej czapeczce. Edytowane 22 Września 2007 przez kardas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...