matuh Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Witam, moge kupic DELLa za 1500zl i mam dwie opcje do wyboru: 1.DELL d600, procek Centrino 1,6 2MB cache, 40GB dysk, jedna bateria 2h, 3 miechy gwarancji 2,DELL d600, procek Centrino 1,5 2MB cache, 60GB dysk(nowy 3 lata gw), 2 baterie, 6 miechow gwarancja reszta jest taka sama. Jak widac roznia sie glownie prockiem i dyskiem. Ktory wybrac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 ehh no jak masz problem z wybraniem sposrod tych 2 lapkow, to gratuluje. i powiedz jeszcze, ze oba sa w tej samej cenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matuh Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 ehh no jak masz problem z wybraniem sposrod tych 2 lapkow, to gratuluje. i powiedz jeszcze, ze oba sa w tej samej cenie :D no ja bym bral ten drugi(nie wiem jak to w laptopach jest z roznica w tych procesorach, dlatego pytam :) ) ceny te same ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 ja rowniez wzialbym drugi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 ja bym brał ten który jest w lepszym stanie, bo stwierdzam, że są używane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...