Pawian Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Mam Abita KT7A ver1.3 i mam pytanie czy zadziała z tym XP2400+. Niby w opisie biosu mam napisane że powinno obsługiwać 0,13 microna upto XP 2100+. Więc wolę się zapytać czy komuś coś takiego się udało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 mnie nie dzialal. 2200+ to ostatni ktory sie dobrze na ostatnim biosie wykryl/dzialal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Jesli ma odblokowany mnoznik, to bedziesz mogl FSB w gore i max mnoznik ustawic, jaki ta plyta obsluguje. Jak mialem KT7A rev1.0, to max co moglem tam wsadzic, to XP2000+. Z doswiadczenia powiem, ze nie oplaca sie takiego procka na takiej plycie - SDR, chipset nie do konca przygotowany na to, co oferuje Palomino/Thoroughbred i takie tam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawian Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 tyle że ten abit ma max mnożnik x13 i fsb 133 max. Powyżej 133 rośnie taktowanie pci i agp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...