Kirk42 Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Witam! Dzisiaj mnie tak tknęło... czy pamiętaćie jeszcze socket A? Leganda overclockingu ABIT NF7-S rev 2.0 do tego barton 2500+ z odblokowanym mnożnikiem, ewnetualnie był jeszcze epox 8RDA3+ i DFI LAN Party to były najlepszy płyt na te podstawke i wszyscy o tym wiedzieli, a gdzie sie podziały obecne najlepsz płyty, czy można jasno powiedzieć która z nich jest najlpsza jeżeli chodzi o stabilność i wląściwosći oc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Haha! Sam jeszcze mam taki sprzęt o jakim mówisz. Staruszek już się powoli sypie... Chyba trudno dziś wyróżnić takie rodzynki. Wyjątkiem może tu być C2D6400 dobrze sie kręcący, a co do płyty... ASRock 4Core1333-FullHD (taniocha), ASUS P5N-E SLI, MSI P6N SLI V2, MSI P965-Neo2, Gigabyte P35T-DQ6. Tak sobie od niechcenia rzuciłem tymi plytami :wink: Nie sugeruj sie tym zbytnio. :blink: <_< :mur: Co wogóle ma ta wypowiedź wspólnego z tematem? Chyba tylko tyle, że masz sprzęt na Socket A :angry: @Kirk42: Epox - jednak niekoniecznie EP-8RDA+; możesz wybrać jedną z "bogatszych" wersji (np. EP-8RDA3+ Pro). Te płyty jeszcze dziś kosztują b. dużo - sam kilka tygodni temu sprzedałem swojego używanego Epox'a EP-8RDA3I Pro za 180zł ;) - a ta niemalejąca popularność świadczy o niczym innym jak o doskonałych właściwościach tych płyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...