Skocz do zawartości
Kirk42

Najlepsza Płyta

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Dzisiaj mnie tak tknęło... czy pamiętaćie jeszcze socket A? Leganda overclockingu ABIT NF7-S rev 2.0 do tego barton 2500+ z odblokowanym mnożnikiem, ewnetualnie był jeszcze epox 8RDA3+ i DFI LAN Party to były najlepszy płyt na te podstawke i wszyscy o tym wiedzieli, a gdzie sie podziały obecne najlepsz płyty, czy można jasno powiedzieć która z nich jest najlpsza jeżeli chodzi o stabilność i wląściwosći oc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha! Sam jeszcze mam taki sprzęt o jakim mówisz. Staruszek już się powoli sypie... Chyba trudno dziś wyróżnić takie rodzynki. Wyjątkiem może tu być C2D6400 dobrze sie kręcący, a co do płyty... ASRock 4Core1333-FullHD (taniocha), ASUS P5N-E SLI, MSI P6N SLI V2, MSI P965-Neo2, Gigabyte P35T-DQ6.

Tak sobie od niechcenia rzuciłem tymi plytami :wink: Nie sugeruj sie tym zbytnio.

:blink: <_< :mur:

Co wogóle ma ta wypowiedź wspólnego z tematem?

Chyba tylko tyle, że masz sprzęt na Socket A :angry:

@Kirk42: Epox - jednak niekoniecznie EP-8RDA+; możesz wybrać jedną z "bogatszych" wersji (np. EP-8RDA3+ Pro). Te płyty jeszcze dziś kosztują b. dużo - sam kilka tygodni temu sprzedałem swojego używanego Epox'a EP-8RDA3I Pro za 180zł ;) - a ta niemalejąca popularność świadczy o niczym innym jak o doskonałych właściwościach tych płyt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi