Skocz do zawartości
dzuj

Half-Life 2: Episode Three

Rekomendowane odpowiedzi

Nie strasz mnie :) To będzie mój pierwszy cm, wcześniej brakło mi sprzętu :P.

Przecież alyx jest spełnieniem kobiety 99% komputerowych roślin ;] Muusi w modzie błyszczeć i świecić. Serio wolałbym, gdyby zrobili ją bliżej realizmu - dopasowania do sytuacji. Na pewno nie nosiła by ciuchów z szytych na zamówienie z odkrytym brzuchem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre wiadomości.

Pierwszy gameplay z EP3.

Historia będzie się zaczynała tak jak przewidywaliśmy (mówię o fanach na stronkach fanowskich) i podróżujemy w stronę bieguna arktycznego.

http://www.youtube.com/watch?v=ORhGbjUxHIQ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jest jakies potwierdzenie, ze to nie fake?

Nie :)

Tej pewności nigdy nie ma przy takich wyciekach.

Pozostaje nam wierzyć, że to wyciek z Valve i że w najbliższym czasie będziemy mieli więcej informacji.

Edit.

To fake :/ - http://www.grinder74.com/hl2-mappacki/fake...3-maps-ep2.html

Edytowane przez Kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre wiadomości.

Pierwszy gameplay z EP3.

Historia będzie się zaczynała tak jak przewidywaliśmy (mówię o fanach na stronkach fanowskich) i podróżujemy w stronę bieguna arktycznego.

http://www.youtube.com/watch?v=ORhGbjUxHIQ

To nie jest żaden gameplay z EP3 tylko mod zrobiony przez fanów gry na bazie artów i koncepcji, które są dostępne w sieci od dłuższego czasu. Tych filmów nie można nazwać gameplay'em z EP3 bo Valve do tego nie przyłożył ręki.

Fakt ciekawy mod i tyle, ale są i lepsze. Póki co trzeba czekać. Z oficjalnego trailera Black Mesa wynika, że ów remake HL1 ukaże się jeszcze w 2009. Przypuszczam więc, ze i premierę razem z nim może mieć EP3. Miejmy nadzieję, iż tak będzie (2009). Zostały jeszcze 3 miechy do 2010.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wydaje mi się ,że to z lenistwa. Raczej długo się robi gry na tym silniku. Wnioskuję tym jak długo musieliśmy czekać na pierwszy i drugi epizod. Aż śmieszne jest to, że dla 1-2 godzin trzeba tyle czekać. Ciekaw jestem czy to już koniec serii i czy kiedykolwiek powstanie HL3. Gra już ma swoje lata i troszkę za bardzo się ociągają. Gdyby nie ciekawa fabuła i przede wszystkim grywalność to ta gra już dawno by była zapomniana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałeś w HL2 i dodatki ? Wiesz jak się kończy epizod i czego się spodziewać w Epizodzie 3? Jak nie wiesz to zagraj.

Tak będzie epizod 3 kończący obecny wątek. Więcej nie będę zdradzał, ale nie musi to być dodatek kończący całą serię.

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chce hl3 z klimatem black mesy, większa ilością wnętrz, labów itp, bardziej surowy, więcej gore, bronie i ich użycie (powrót dmuchawicy!). hl2 to bardzo dobre rzemiosło, silnik świetny (i łatwy dla devów ;]) ale nie ma tego czegoś (a mam 3 kopie gry ;d).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem będzie to HL 3,jedynka miała dwa dodatki więc nie sądze aby druga część miała ich więcej, a ta długa cisza na to wskazuje

Pieprznąłeś teraz solidną głupotę :D

Przemyśl to albo chociaż jak nie grałeś w grę to poczytaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta długa cisza może wskazywać jedynie na to że być może ruszyły prace nad HL3, a w między czasie kończony jest 3 epizod. Nie mam mowy by 3 epizod nazwać trzecim HL bo to by się kupy nie trzymało. Poza tym pamiętacie kampanie w okół dwójki? Jeżeli trójka miała być wyjść w 2011 to jest stanowczo za cicho jak na taką premierę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi