g2tech Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Witam! Kiedyś widziałem taki program który działa na zasadzie cool&quiet i jest nawet bardziej skuteczny. Niestety nie pamiętam jak się nazywa. Teraz go nie mogę odnaleźć ani na tym forum ani na google. Może ktoś wie o co mi chodzi i podrzuci coś więcej o tym, byłbym bardzo wdzięczny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 RMClock ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kompol - Paweł Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Albo CrystalCPUID Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Post nr4 Temat wyczerpany. Na drugi raz korzystaj z opcji szukaj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Mi RMclock wiesza kompa po wyłączeniu programu,a crystalcpuid nie także polecam tego drugiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...