MaxximuS Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) Witam W zasadzie dziś mnie skłoniło po przejrzeniu cen na allegro do upgreadu mojego leciwego komputera Posiadam dysk 300Gb więc mi starczy ale co dalej ? w gry nie gram prócz Football Manager :P więc grafika mi nie potrzebna na razie inna może być jakaś zintegrowana ..chyba? Wiec potrzebuje Płyty głównej -procesora- pamięci . Szukam coś w granicach do 500zł ( z tego co się zorientowałem na allegro mój stary sprzęt jest łykany przez zestaw za 280zł o zgrozo kiedyś kosztował dużo kasy. Czekam na pomocną dłoń i mam prośbę o jakieś dobre namiary na tanie sklepy tak przy okazji ;) Ahh i bym raczej obstawał o coś pod AMD .. Pozdrawiam Edytowane 23 Września 2007 przez MaxximuS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 X2 4000+ = 230 zł Foxconn z siga = 230 zł 1GB Kingston 667 = 105 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 X2 4000+ = 230 zł Foxconn z siga = 230 zł 1GB Kingston 667 = 105 zł Mogę poprzeć :). W tej cenie z C2D nic dobrego się nie kupi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Foxconn z siga = 230 zł Chodzi o A690GM2MA-8KRS2H ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Chodzi o A690GM2MA-8KRS2H ?? Skoro ma ten model w sigu, to właśnie o niego chodzi :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) Skoro ma ten model w sigu, to właśnie o niego chodzi :wink: . Dziękuje bardzo za pomoc ;) Życzę miłego dnia i pozdrawiam p.s ten będzie dobry ?? http://www.allegro.pl/item244662184_amd_at...cena_od_ss.html i prosiłbym jakiś cichy cooler do tego :) Edytowane 23 Września 2007 przez MaxximuS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Może być ten procek. Już są bardzo małe różnice w cenie pomiędzy poszczególnymi modelami, więc możesz dopłacić do trochę wyższego. W sumie ta płyta pozwala też jednak na OC. Tylko ten procesor z aukcji jest tańszy, bo ma rok gwarancji ;]. A co do chłodzenia polecam Pentagram Freezone HP-100 AlCu Lite . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Tak, na procka tani i dobry jest Pentagram HP-100 . Niewiele ustępuje mu Freezer 64 PRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...