Skocz do zawartości
MaxximuS

Rozbudowa Komp Pc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

W zasadzie dziś mnie skłoniło po przejrzeniu cen na allegro do upgreadu mojego leciwego komputera

Posiadam dysk 300Gb więc mi starczy ale co dalej ? w gry nie gram prócz Football Manager :P więc grafika mi nie potrzebna na razie inna może być jakaś zintegrowana ..chyba? Wiec potrzebuje Płyty głównej -procesora- pamięci . Szukam coś w granicach do 500zł ( z tego co się zorientowałem na allegro mój stary sprzęt jest łykany przez zestaw za 280zł o zgrozo kiedyś kosztował dużo kasy.

Czekam na pomocną dłoń i mam prośbę o jakieś dobre namiary na tanie sklepy tak przy okazji ;) Ahh i bym raczej obstawał o coś pod AMD ..

Pozdrawiam

Edytowane przez MaxximuS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro ma ten model w sigu, to właśnie o niego chodzi :wink: .

Dziękuje bardzo za pomoc ;) Życzę miłego dnia i pozdrawiam

p.s

ten będzie dobry ??

http://www.allegro.pl/item244662184_amd_at...cena_od_ss.html

i prosiłbym jakiś cichy cooler do tego :)

Edytowane przez MaxximuS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może być ten procek. Już są bardzo małe różnice w cenie pomiędzy poszczególnymi modelami, więc możesz dopłacić do trochę wyższego. W sumie ta płyta pozwala też jednak na OC. Tylko ten procesor z aukcji jest tańszy, bo ma rok gwarancji ;]. A co do chłodzenia polecam Pentagram Freezone HP-100 AlCu Lite .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi