bananowiec Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Po wejsciu we wlasciwosci pliku mamy podane daty utworzenia , zmodyfikowania i ostatniego otwarcia pliku. Czy istnieje mozliwosc zmiany daty Ostatniego Otwarcia Pliku na wczesniejsza ? btw: Czy te daty okresla sie mianem "atrybutow" pliku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) Zmień datę na taką która Ci odpowiada, skopiuj plik gdzieś, i następnie wklej go ponownie w to samo miejsce (usuwając stary), próby robiłem na pliku txt i działa, na koniec ustaw datę teraźniejszą Edytowane 23 Września 2007 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowiec Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Sam wyczailem cos podobnego ale i moja i Twoja metoda nie dziala na stale. "ouszukana data" pokazuje sie tylko za pierwsyz razem jak wejdziesz we wlasciwosci pliku, przy kolejnym razie pokazuje sie juz prawdziwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Otwarcie pliku? Jaka to wersja windows? Wpis 'Ostatnio uzywany' jest aktualizowany przy kazdym wyswietleniu wlasciwosci lub w przypadku niektórych typów plików nawet zmianie widoku w explorerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowiec Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 windows XP SP 2. Mi chodzi akurat o zmiane wpisu "Ostatnio uzywany" w plikach tekstowych worda. W typ przypadku wpis nie jest aktualizowany przy kazdym wyswietleniu wlasciwosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...