File Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Zastanawiam sie czy ktos z was posiada cos takiego. Niedawno podpisalem z nimi umowe na swiadczenie uslug net24 2mbit/s i telefon przez wimaxa. Okazalo sie, ze raptem 4 km w prostej linii mam nadajnik ich wimaxa, ktorego nie przyslania nic. Niestety dotychczasowe rozwiazanie mojego internetu padlo, jako, ze kumplowi sie urodzilo dziecko i nie chce mu sie bawic w wifi, a jak przystalo na amatorszczyzne + lacze w TPSA raz na jakis czas cos tam sie wali i on musi wszystko zalatwiac. Jestem bardzo ciekaw, czy ktos z kolegow i kolezanek ma ten wynalazek net24 w wimaxie i moze podzielic sie ze mna jakas opinia w tej sprawie? Niestety innego wyboru nie mam, jako, ze TPSA nie pociagnela kabli do mnie, a lokalny provider wifi to oszust, ktory daje dobre lacze na okres probny a po podpisaniu umowy zaczynaja sie schody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Ile to kosztowało (aktywacja/abonament) ? Dostaniesz od nich jakąś stację bazową/router ? Daj znać jak już Ci założą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Zalozenie przy umowie na 24 miesiace -> 123PLN, a 99PLN abonament. A dam znac jak mi zaloza. Daja i montuja antene i modem. Router trzeba kupic sobie samemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farid Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Odkopie temat Posiada ktos wimax z neti ? jesli tak to byłbym wdzieczny za mała recenzje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meilbox Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 odkopuje ma ktoś na śląsku jak z pingami.... za tydzień przyjada technicy sprawdzać możliwość instalacji ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...