KeyBall Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Witam, w zwiazku, ze to forum jest jednym z najlepszych jakie czytalem, postanowilem sie spytac jaka jest najlepsza i najbardziej ergonomiczna podkladka pod mysz A4Tech z dwoma wheel'ami. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 ja pracowałem na takiej żelowej z podkładką na nadgarstki bardzo przyjemnie się na niej pracowało, na allegro widziałem coś za okoł 20-22 zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Witam, w zwiazku, ze to forum jest jednym z najlepszych jakie czytalem, postanowilem sie spytac jaka jest najlepsza i najbardziej ergonomiczna podkladka pod mysz A4Tech z dwoma wheel'ami. Pozdrawiam Jakis Everglide lub fUnc surface + podusia na nadgarstek + mouse bungee i uchwyt na kabelek (fUnc ma od razu to ostatnie) gwarancja jakosci i wygody - cena banalna :D 10 x taki a4tech (albo i wiecej) 8) Cos tanszego zykly szmacianka z supermarketu za 5 pln lub z tworzywa za 4,9. btw. nie pisz ile ma whelli tylko czy to kulkowa czy optyczna. To sa moje propozycje. Wedlug mnie najpierw powinienes wymienic myszke na cos lepszego a pozniej myslec o podkladce. Dodam ze ja swoim Dualem smigam po blacie biurka (jest spoko tylko nie wiem ile jescze nozki odpowiadajace za slizg wytrzymaja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 ja polecam dobre biurko .. u mnie myszka lepiej smiga na biurku niz jakiejs shitowej plastikowej podkładce :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Za 18 pln kupiłem ostatnio podkładkę mediatech, z żelową podusią i jest zajebista, tyle że mała, więc w Q ]|[ i tak ciupie na zwykłej szmaciance. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 do qawaka najlpesza taka szamta , tyle ze wyprana , czysciutka , dla mnie oczka materialu zadsze niz normalne ... ee tam , co tu duzo pisac , czerwona za 3 zł z mediamarkt :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Gorąco po lecam podkładki Verbatima. Super szczególnie pod optyka ale pod inne też :) Kosztuje 15 zł ale na prawdę warto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 ja mam czarną szmacianą fellowes z mediamarku mx700 śmiga na niej jak należy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...