Hugster Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) Witam. Kupując pierwszego laptopa sugerowałem się opiniami użytkowników właśnie tego forum. To właśnie Wy doradzaliście, a teraz też Was proszę o wycenę komputera. Gdyby nie to, że laptop dużo ze mną podróżuje i potrzebuje większej mobilności zakładam, że jeszcze przez długi czas nie podjąłbym decyzji o jego sprzedaży. Laptop został zakupiony 01.09.2006r jako nowy. Używany był tylko przeze mnie- a traktowałem go wyjątkowo dobrze :) Nigdy nie zaliczył upadku, ani też zalania. Co do obudowy to rzekłbym, że jest w bardzo dobrym stanie - tak samo zawiasy. Gwarancja ważna jest jeszcze przez rok, jak to się ma w przypadku klientów indywidualnych. Laptopa muszę wymienić na coś mniejszego i z mniejszym apetytem na baterie - chociaż ten, przy matrycy 17" i tak trzyma dobre 2 godziny. Dana techniczne: Procesor: Intel Pentium M Centrino 2GHz 2Mb 533Hz Pamięć: 2048Mb DDRII 533Hz Dysk: 100Gb 8mb 7200obr Momentus - kupiony w ostatnim miesiący (2 lata gwarancji) Grafika: ATI Radeon X700 128mb (własna) + do 864mb z ramu Matryca: 17" 1440x900 TFT WXGA TruBrite Dźwięk: Harman Kardon SRS® TruSurround XT Komunikacja: WiFi 802.11b/g | Bluetooth | Modem (v.90) | Ethernet Lan 10/100 Base-TX Model: Toshiba M60-182 --- Pozdrawiam Hugster Edytowane 24 Września 2007 przez Hugster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoThAn Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 szczerze mówiąc to na moje oko to w okolicach 3000 zł niestety teraz core duo przejmują rynek i ceny centrino lecą w dół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 3000? Hmm wydaje mi sie ze to raczej pulap nie do osiagniecia. Dzis wystawiam moje W3 na Allegro i 3k to max jaki mysle osiagnac, a tutaj mamy X700 i Pentiuma M. Ale moge sie mylic, bo sam mam klopot z wycena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoThAn Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) w zasadzie to masz racje zabardzoz zasugerowałem się dobrą marką tym ze ma jeszcze gwarancje oraz nowym dyskiem i ekranem 17" pozdrawiam maSTHa212 a tak sie martwiles że 3k to maks ile wyciągniesz uważam że kolega Hugster też może smialo startować do aukcjii Edytowane 30 Września 2007 przez DoThAn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...