Gość adamove Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) Mam wszystko podłaczone tak jak byc powinno, wiatraki zaczynaja chodzic, lampki swieca sie prawidłowo ale komputer nie ORT: włącza monitora(zółta lampka), sprawdzałem na 2 kartach graficznych, ten sam objaw, czy to moze byc wina zasilacza, jesli nie to czego??? Monitor jest dobry, zreszta tez sprawdzałem na dwoch. Edytowane 24 Września 2007 przez adamove Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) delete Edytowane 26 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamove Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Ok juz sie udało, plyta nie chciala sie uruchomic po raz pierwszy z dual channel ram, nalezało usunac jedna pamiec uruchomic i dopiero wystartowac z dwóch, dziwne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...