Pawcioo Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Witam, Kupuje sobie niedlugo nowy komputer z plyta glowna ASUS P5B, P965/ICH8 z integrowanym dzwiekiem 7.1. Obecnie mam karte dzwiekowa CREATIVE SB Audigy SE. Gdzie bedzie lepszy dzwiek? W zintegrowanej karciez plyta glowna czy w SB Audigy? Prosze o pomoc, pozdro. PS. Glosniki mam Logitech X-540. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 ciężko to sprawdzić? ;C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Bez płyty będzie trudno. Ale przecież nie chodzi o to, żeby było łatwo? Przeczytać ten wątek: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=244638 to przecież każdy ee... by potrafił ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 W obecnej chwili dźwięk na płycie jest bardzo dobrej jakości, więc sobie pomyśl czy warto, Jeszcze do niedawna sam chciałem kupić dobrą kartę dźwiękowa, ale teraz pomysł wydaje mi się nie trafiony, Lepiej zainwestować w dobry komplet głośników. Jeżeli nie wiesz jaką kartę kupić to wybierz sobie kilka modeli dźwiękówek i poczytaj jakie ludzie mają problemy z daną kartą, wnioski nasuną ci się same. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...