artuditu Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Na obecną chwile znalazłem tylko tyle na temat tej nowej polskiej produkcji. Screeny są zachęcające i obiecujące. http://gry.onet.pl/3438,1439974,,THEY,zapowiedz.html ps. nieznalazłem gry w spisie więc zakałdam nowy temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 No nie powiem, screeny sa zachecajace ;) Zobaczymy jak bedzie, na razie mozna tylko spekulowac... Tak jak spekuluje sie w innych tego typu tematach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 http://www.gametrailers.com/game/5434.html Trzy filmiki, pokazało się już troszkę wcześniej ale, że przewidują premierę na 2009... http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=12266 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Dymik rodem z lost planet ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PICCOLOOK Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) Yeah! Czyżby następca PainKillera. I obsługiwane platformy... jestem pod wrażeniem... Warto obejrzeć: http://www.gametrailers.com/player/24501.html (trosze sztywny ten angielski ale nie wytykam, mój nie lepszy :P) Edytowane 24 Września 2007 przez PICCOLOOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Filmy widziałem już 2 tygodnie temu. Gra prezentuje się ładnie, ale radzę zwrócić uwagę na datę premiery (o czym wspomniał już qqrydza) - 2009 rok. Przesadzają... Po co pokazywać trailery z gry, która ukazać ma się za 1.5 do 2 lat. Albo projekt zostanie porzucony, albo zmieni się wiele razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Kamil* Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Yeah! Czyżby następca PainKillera. I obsługiwane platformy... jestem pod wrażeniem... Warto obejrzeć: http://www.gametrailers.com/player/24501.html (trosze sztywny ten angielski ale nie wytykam, mój nie lepszy :P) Heh dokładnie Angielski troszke sztywny... ale sam zapewne lepiej bym nie opowiedział tyle o grze po Polsku ;) Heh Tuning Weapon System (pimp my weapon :lol2: ) hmm.. skąd my to znamy (w sumie nie do końca bo Crysis jeszcze nie wyszedł a już czerpią z niego pomysły) ;) Niby grafa super no ale za 2 lata a może i nawet dłużej (jak np. premiera się opóźni) to zapewne nie będzie już tak zachwycać:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Wiem że za wcześnie dla gry która ma wyjść w 2009r no ale te filmiki troche mnie podłamały. Ten obcy jakoś kanciasto sie poruszał. I wglądał jakoś słabo. Oczywiście dym jaki tam widziałem bije na głowe wszystkie dymy :) no ale i tak... Poczekamy zobaczymy. Nie będe wróżył z fusów. Zobaczymy coś grywalnego to będzie można spekulować. Edytowane 26 Września 2007 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 malowanie swojej broni >> all :D To im wyszło, już widzę 'podpisy' w multiplayerze na każdej giwerce :D A sama gierka, cóż - przynajmniej pokazali gameplay a nie gadają co to za te 2 lata za cudo będzie. Teraz jest ładnie, za 2 lata będzie to bardzo średnio pewnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=27151 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Filmik z gameplaya (blur) jest bardzo przecietny, walenie do stworow wyglada na "bezplciowe" :) Grafa yako taka, bez rewelacji, z reszta nie wiele pokazali na video, do 2009 jeszcze daleko wiec nie ma co spekulowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Haha. Angielski dokładnie taki jak mój. ;-) Nawet "yblybly" w drugim filmiku, jak koleś się pomylił i chciał się poprawić jest takie same. :lol: A gra fajna. Nic tylko czekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 A mi sie tam filmik podobał :). I grafa fajna i nawet fajnie użycie broni (chociaż jeszcze nic nie pobiło d3 roe ;]) - ogólnie nie jest źle. A tak poza tym to nie licząc GTA4 (którego i tak na PC w tym roku nie bedzie) to ten rok pod względem hitów bedzie dużo gorszy niż ostatni ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 No ale They to dopiero 2009 :) ? Imo będzie dobrze, chociaż nie idealnie, trochę to strzelanie plastikowo wygląda a'la Prey (cóż za podobieństwo tytułów :) ) Tuning broni fajna opcja, realizm imo na minus, bo wystarczy zobaczyć ile bohater przyjął pocisków na klatę na tym trailerze. To straszenie też średnie ;) Chociaż, mroczny klimat gry mi się podoba. Mimo wszystko wg mnie będzie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 (edytowane) Gdzieś czytałem że że they ma jako jedna z niewielu gier w pełni wykorzystywac dx 10. I że on nam właśnie pokaże co może dx10! No cóż. Oby sie nie skończyło na przechwałkach bo CHROME2 to do dzisiaj powstaje i jakoś go nie widac a w dx10 miał też byc. Grafa już mi sie podoba choc wszystko jakies takie ciemne na tym filmiku. Edytowane 23 Kwietnia 2008 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 (edytowane) Ciężko cokolwiek tam dostrzec, bo jest za ciemno, a filmik bardzo niskiej jakości Z pewnością ciekawe są bronie. Klimaick też może być dobry. Przydałby się jednak jakiś trailer w HD. Teraz za wcześnie by cokolwiek oceniać na podstawie tego filmiku.2009 to odległa data Co do wykorzystania w pełni DX10 to mam wątpliwości . Gry ponoć miały chodzić płynniej, ale graficznie nie różnić sie zbytni. W najnowszym Assassin's Creed pod DX10 mam o kilka klatek mniej niż na DX9... Wizualnie może i wygląda lepiej, ale AA. Sama grafa wygląda praktycznie identycznie. Sam jestem ciekaw tego engine;u w They, ale nie nakręcałbym się zbytnio. Edytowane 23 Kwietnia 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=12266&a=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Wygląda fajnie, potwory fajne, bronie fajne oby tylko był jeszcze klim i dużo strachu :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Hmm takie jakies to dziwne . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Gra anulowana więc temat chyba do zamknięcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...