kamilo23 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) MaSell ty katowniku jeden :mrgreen: Gratsy :blurp: Edytowane 2 Października 2007 przez kamilo23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Więcej taśmy sie nie dało? :lol: Pogratuluje jak będą jakieś wyniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Co się stało z dolnym PCI? :D Eeee nic? Co sie mialo stac? Moze o czyms nie wiem :D ? Więcej taśmy sie nie dało? :lol: Pogratuluje jak będą jakieś wyniki. No masz racje, bo na pierwszej i drugiej stronie to ani jednego nie ma ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Eeee nic? Co sie mialo stac? Moze o czyms nie wiem icon_biggrin3.gif ?O tym myśle: http://img504.imageshack.us/img504/4049/dscf3637ou5.jpg Na dole od lewej strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Dodatkowe zlacze na wentylator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Szczerze powiem,ze takiego projectu jeszcze nie widzialem-gratuluje wyobrazni ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Dodatkowe zlacze na wentylator Tam po prostu jest cień, który wygląda jak przyjarany plastik od PCI. A co specjalnego jest w tej mobo to ja nie wiem, ot zwykłe wd2 z modami.... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Kolejny odcinek telenoweli: Celly 352 Pogratulujmy Panom z Intela. Nie ma jak to równy IHS na całej powierzchni! W ogole nie wklesły! I male "how to" jak zaizolowac calosc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddmar Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 równość tego ihsa mnie dobiła. Ciekawe jak wygląda mojego E2140... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Większość intelowych IHS tych z zaokrąglonymi (a nie kanciastymi) rogami to mydelniczki... MaSell - źle nałożyłeś pastę na CPU :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 równość tego ihsa mnie dobiła. Ciekawe jak wygląda mojego E2140... Jak widac, intel sie stara. Na oko jakies 10'c w dol w biosie! MaSell - źle nałożyłeś pastę na CPU :( Damn, nie wiedzialem :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) jak by jakie slamuchy zawitały do pozka to mój celek lezy i czeka na dolewkę ln2 :wink: swoją drogą to fajne te ihs intela - ciekawe jak wygląda sprawa w mojej sztuce <_< Edytowane 2 Października 2007 przez 99tomcat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 prosta sprawa - spody od boxów są okrągłe tymsamym duzo lepiej dolegają do procesorka - ihs jest specjalnie tak wyprofilowany. Ze niby nie będziemy zmieniali intelowskich boxów na inne chlodzenia? nie mam pojęcia czemu tak robią. Napewno jest to celowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 prosta sprawa - spody od boxów są okrągłe tymsamym duzo lepiej dolegają do procesorka - ihs jest specjalnie tak wyprofilowany. Ze niby nie będziemy zmieniali intelowskich boxów na inne chlodzenia? nie mam pojęcia czemu tak robią. Napewno jest to celowe Nie spotkalem okraglego boxa od intela. Mozesz takiego pokazac, zeby dopasowywal sie do idealnego ihs procka :D ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 No masz racje, bo na pierwszej i drugiej stronie to ani jednego nie ma ;)Na pierwszej już gratulowałem, teraz chce więcej [; Kiedy można sie spodziewać wyników? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Na pierwszej już gratulowałem, teraz chce więcej [; Kiedy można sie spodziewać wyników? Eee czy ktoś mówił o jakis nowych wynikach ;) ? Ja tam sam o jakis planach nic nie wiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 zrób sobie odcisk masła na ihsie boxem to zobaczysz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 I male "how to" jak zaizolowac calosc ;)Dzięki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 MaSell ja cie chyba do szkoły wyśle...lub do mnie zaprosze na nauke Tak CHAMSKO i niechlujnie zrobionych lutów na mobo to jeszcze nie widziałem... A tak to gratsy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 MaSell ja cie chyba do szkoły wyśle...lub do mnie zaprosze na nauke Tak CHAMSKO i niechlujnie zrobionych lutów na mobo to jeszcze nie widziałem... A tak to gratsy.... heheh total Ghetto style :rolleyes: :rolleyes: Estetyka nie wazna... wazne ze dziala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 zrób sobie odcisk masła na ihsie boxem to zobaczysz ;) widzialem, ladna pasta na srodku. Szlif jest po to, by jej wlasciwie nie bylo w ogole MaSell ja cie chyba do szkoły wyśle...lub do mnie zaprosze na nauke Tak CHAMSKO i niechlujnie zrobionych lutów na mobo to jeszcze nie widziałem... A tak to gratsy.... Zrob lepsze transformatorowka starsza niz ty, na kolanie (grot 1.5mm... z jednej strony) to pogadamy ;) . Umiem ladnie polutowac, ale nie takims czyms ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) Zrob lepsze transformatorowka starsza niz ty, na kolanie (grot 1.5mm... z jednej strony) to pogadamy ;) . Umiem ladnie polutowac, ale nie takims czyms ;) Niektorzy daja rade... Edytowane 2 Października 2007 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 MaSell ja cie chyba do szkoły wyśle...lub do mnie zaprosze na nauke Tak CHAMSKO i niechlujnie zrobionych lutów na mobo to jeszcze nie widziałem... Chcesz zobaczyc moja BX2 ? :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Zrob lepsze transformatorowka starsza niz ty, na kolanie (grot 1.5mm... z jednej strony) to pogadamy ;) . Umiem ladnie polutowac, ale nie takims czyms ;) Ci inni też daja rade... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Ci inni też daja rade... :POdejdz :-P Przelacznilki on/off montujesz siakies ;) Only mod on B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) Bardzo mi przykro, ale ja ŁADNIEJ nie potrafię TYM czymś. A ten przełacznik to lamą 100% zalatuje... a co dopiero lupa :D Edytowane 2 Października 2007 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 gratki masell :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 heheh total Ghetto style :rolleyes: :rolleyes: Estetyka nie wazna... wazne ze dziala :) Do czasu jak sie przypadkiem nie trafi zimny lut.... i urwie sie zachaczajac o luty od socketu ;) Chcesz zobaczyc moja BX2 Wole nie ..... Wiem ze transformatorówka jest fajna bo pozwala szybko zrobic moda ale jednak przy pracach z małymi elementami POLECAM zwykła lutownice grzalkową... MaSell taka lutownica to strach lutowac .... kurna kase na proce... mobo itd to macie a 40zł na porzadna lutownice to żałujecie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 MaSell taka lutownica to strach lutowac .... kurna kase na proce... mobo itd to macie a 40zł na porzadna lutownice to żałujecie... Poprostu nie widze sensu wydawać niepotrzebnie pieniedzy, skoro radze sobie taka ;) . 40zł to przeciez 1/20 fajnego nowego mobacza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Poprostu nie widze sensu wydawać niepotrzebnie pieniedzy, skoro radze sobie taka . 40zł to przeciez 1/20 fajnego nowego mobacza Bardzo ładny przykład dajesz adeptom sztuki O/C ...... Jesli jescze bardziej chcesz oszczędzic to polecam ci sprzedaz zasilacza i kupienie zasilacza Codegen.. a reszte zaoszczędzonej kaski przeznacz na nowe bebechy jak cos padnie.... Jesli mamy być najlepsi to robmy wszytko porzadnie od poczatku do końca..i nie spieszmy sie nie nie robmy tego na " siekierze" P.s Ostatnio ktos nazwał chinczykow : Ekstremalnymi Idiotami bo cos tam spartaczyli ... Nas tez moga tak nazwac ... Więc ? Wiem ze z polaków sa lenie mam wystarczajaco duzo przykładów pracujac na serwisie komputerowym.. czasami az odrzuca od laptopa bo tak jest brudny a klient mi na to : BO nie mialem czasu by go wyczyscic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...