MARTiiii Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Potrzebny mi jakis bigtower bez zasialcza najlepiej. Moze cos polecicie do 300zl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Chieftec+Allegro=Big Tower <300zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 W sklepie też idzie kupić Big chiefteca tanio. Ja swojego BA-01B-B-B za 275 w ESC rok temu kupiłem, chodz tego sklepu wrogowi bym nawet nie polecał... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Bude mozna wszedzie kupic bo nie ma sie co w niej spsuc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Bude mozna wszedzie kupic bo nie ma sie co w niej spsuc:)Istote problemu jest to by ja dostać w rozsadnym terminie i kolorystyce w której sie zamówiło, oraz szybkosci sprawności obsługi sklepu. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...