ITI Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Kurcze, nie dziala mi w WinXP opcja "Zaplanowane zadania", tzn. te zadania, ktore sa zaplanowane przez program Norton Antivirus itp, ale niestety wszystkie zadania, ktore dodam recznie (np. uruchomienie np. notatnika o okreslonej porze) nie dzialaja CZy ktos ma moze jakis program, w ktorym ustawialoby sie jakie inne programy ma uruchamiac o jakich porach (data i godzina) itp.?? Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oSc Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 podepne sie pod to. nie wiem, moze juz gdzies jest odpowiedz ale nie znalazlem. chodzi o to ze jak dodam zadanie to jak przychodzi czas wywolania to jest tylko blad ze zle wpisalem login lub haslo. a na co mi to? jestem przeciez u siebie zalogowany. nawet nie wiem co tam wpisac, probowalem juz wielu rzeczy. heyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Wpisujesz login i/lub hasło swojego konta z którego korzystasz i powinno to starczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oSc Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 niestety nie... chyab ze zalezy co wezmiemy za ten login. z haslem nie moglem sie pomylic... ale login? chodzi to computer name czy o ten napis w menu start na gorze czy o co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Login> to co jest napisane na górze w panelu start. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oSc Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 "zaplanowane zadanie nie zostalo uruchomione, poniewaz zostalo wprowadzone niepoprawne haslo lub nazwa uzytkownika"... i to tyle. jak wpisze to co mam w menu start to wystepuje blad "nie mozna sprawdzic istnienia podanego konta" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...