humax5400 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Witam, Muszę wypalić płytkę z obrazu płyty. Znacie jakiś program który to robi ? Wiem, że alcohol takie coś robi, ale on jest płatny. Ja chcę jakiś darmowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Iso można otworzyć WinRARem nawet i skopiować pliki. Wypalisz spokojnie za pomocą Nero. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 ImgBurn, darmowy program do palenia z obrazów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Iso można otworzyć WinRARem nawet i skopiować pliki. Wypalisz spokojnie za pomocą Nero.Jakby mial Nero, to by sobie od razu iso wypalil - Nero radzi sobie z tym bez najmniejszego problemu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...