AMDPRO Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Witam. Monitor ma przede wszystkim sluzyc do Gier i Filmów. Ma to byc monitor panormaniczny bo chyba innych 22-calowych nie ma ;P Oto moich kilka propozycji. Napiszcie co o nich sadzicie : http://www.gral.pl/preview/Samsung/S...czarnywide_84/ http://www.gral.pl/preview/Iiyama/Ii...czarnywide_38/ Cena to max 1300 zloty.. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy 5 ms to nie za dużo do gier i czy matryca TFT TN rozni sie wiele od matrycy TN ? Pytam bo wogle nie znam sie na monitorach LCD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nestatynaboy Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 TFT TN to jest wlasnie TN... zreszta wszystkie matryce 22 cale sa TN jesli chodzi o model 22 calowy ja polecam cos dosc taniego... NEC LCD 223WM calkiem fajny monitor do przecietnych rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Chcesz monitor 22 cale do grania z 7300 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chilid Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Witam serdecznie szukam dobrego LCD monitora do gier od 19 cali w wzwyż.Możecie mi cos polecić ja wybrałem reklamowanego Asusa PG 221 22 cali patrząc na parametry wygląda świetnie * 22" (wide) viewable area * 1680x1050 native resolution * 2ms response time (grey-to-grey) * 350cd/m² brightness * 2000:1 contrast ratio (Asus Smart Contrast Ratio) * DVI (with HDCP), VGA, Component, S-Video, Composite inputs * Tilt (20° to -5°), swivel (+60° to -60°) * Viewing angle: 170° vertical, 160° horizontal * Built in 1.3m pixel webcam, speakers and subwoofer Ale z testów jego poprzednik PG 191 wypał kiepsko dużą zaleta jest będzie też jeśli będzie własnie kamerka i głośnik w miare średniej klasy. http://www.bit-tech.net/hardware/200...n_widescreen/1 link to stronki z monitorem oraz innymi (na dole) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 monitor do grania i filmów 22" - kup dobry CRT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 monitor do grania i filmów 22" - kup dobry CRT. I biurko 1.5m glebokosci dla odpowiedniego komfortu grania ;) Ja bym bral samsung 223bw albo 226bw bo teraz mocno stanialy. Albo pobawil sie w gatewayowa ruletke jesli masz szczescie w zyciu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosek Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) a ja proponuje LG L226 WA-WN fajny monitorek z niezlymi parametrami a do tego nie ma loterii z matrycami tak jak w samsungu, zreszta sam go zamowilem po przeczytaniu kilku porownań z samsungiem 226bw i wybralem LG. Edytowane 21 Października 2007 przez Bosek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...