poca Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 http://brothersinarmsgame.uk.ubi.com/hellshighway/ Dziwne że nie było tego tematu wcześniej założonego. Nowe screeny od Ubisoft: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 hyhy wstyd. :wink: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...&hl=highway Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Hy hy, wiesz gdzie jesteś? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 hyhy wstyd. :wink: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...&hl=highway ale nie dostrzegasz tego, że temat zalinkowany przez ciebie dotyczy wersji PC, a założony przez poce konsol "hyhy wstyd. :wink: " Beta-testy Brothers in Arms: Hell's Highway w tym roku, premiera przesunięta! Firma Ubisoft opublikowała niedawno swój najnowszy plan wydawniczy na najbliższy okres świąteczny. Zabrakło w nim długo oczekiwanej przez fanów gry Brothers in Arms: Hell's Highway. Tym razem mamy jednak na myśli nie tylko edycję dedykowaną komputerom PC, lecz także wszystkie pozostałe wersje, czyli Xbox 360 i PS3. W obliczu takich hitów jak Halo 3, Assassin's Creed oraz wciąż wzrastającej popularności Nintendo Wii. Deweloperzy strzelanki, studio Gearbox - zdecydowali, że ich dzieło nie może zadebiutować w tak zatłoczonym okresie. Dlatego premiera Brothers in Arms: Hell's Highway nastąpi dopiero w pierwszym kwartale 2008 roku. Pociechą dla maniaków wirtualnych strzelanek może być jednak fakt, że program już wkrótce powinien wkroczyć w fazę beta-testów! Nie mamy dokładnej daty, aczkolwiek należy się spodziewać, że będzie to jeszcze w tym roku! W tym roku sobie nie pogramy :(, a szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Grał już ktoś ? Na Gamespot BiA dostała 8,5 . Tutaj można zobaczyć gameplay. Zapowiada się ciekawie :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 (edytowane) Witam Wczoraj gralem w ta gre :) przeszedlem 1 misje GRA POWALA !! W ZYCIU NIE WIDZIALEM TAK REALNEGO POLA WALKI (realia 2WS) Dla mnie MUST HAVE! Wszystkim polecam warto ja kupic, jak bede mial staly dostep do neta to opisze swoje spostrzezenia :) POLECAM Edytowane 30 Września 2008 przez adbok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Jeśli kogoś interesuje achievement za granie 100 dni w ta gierkę to spieszę donieść, iż jest łatwy sposób na to. W dashboardzie zmieniamy strefy czasowe tak aby zegar na cofał lub przyśpieszał, tak aby mieć poprzedni/następny dzień. I tak w kółko ;) Tylko na 17 września nie da się nic chyba wymyślić :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 (edytowane) delete Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Wczoraj przeszedłem ten tytuł. IMHO średnia gra, graficznie bez rewelacji. Strasznie wnerwiające jest to, że nie można pominąć filmików. Misja w szpitalu niczym z BioShocka. Multi nie sprawdzałem jeszcze, gra dostaje ocenę 6+/10. Mam identycznie odczucia co Ty. Gra średnia, grafika też :( nawet mogę napisać, że bardzo słaba. Szczególnie w mieście. Gameplay też niczym nie zachwyca. Do tego jeszcze te nudne filmiki. Jedyny plus jest taki, że dowodzimy małym oddziałem. Obecnie jestem w 6 chapterze. Dziwią mnie trochę oceny pokroju 8+ bo do tej pory nie uświadczyłem naprawdę nic ciekawego i zaskakującego co by pozwoliło mi podwyższyć trochę moją ocenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Brothers in Arms: Hell`s Highway - jest dobrze, ale nie wspaniale. źródło GameCorner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Pograłem sobie chwile u kolegi i gra mi bardzo przypadła do gustu :) . Dla fanów poprzednich tytułów to Imo pozycja obowiązkowa! Walka wygląda fenomenalnie, gra jest też trochę brutalniejsza (te bullettimy miotą). A najlepsze jest to czy zdobędziemy jakąś pozycje czy nie i w jakim czasie zależy tylko od nas i od naszych rozkazów . Jak dla mnie 8,5 :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 W końcu przeszedłem grę i jak dla mnie jest dużo lepsza od poprzedniczek :) . Więc jeśli komuś podobały się wcześniejsze BiA to musi zagrać w ten tytuł :D . Wiadomo już, że będzie następna część. Czyżby przyszło nam walczyć pod Bastogne ? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zepelin Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Mi również udało się ukończyć grę w całości. Wrażenia naprawdę bardzo pozytywne. Nie grałem we wcześniejsze części, ale w tej zaskoczyła mnie wyjątkowo wspaniała i rozbudowana fabuła. Z tego można by zrobić naprawdę świetny film wojenny. Spodobał mi się także gameplay, w którym nie chodzi tylko o proste celowanie i zabijanie wrogów, jak w CoD, ale także o rozmyślne i taktyczne posunięcia. Dla mnie wspaniała gra, tylko multik szwankuje nieziemsko na Xboxie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...