w00tz Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Czesc, kupilem e2180 (10x 200), chcialbym go wykrecic na 3ghz, w zwiazku z tym 2 pytania: 1. czy moge to zrobic na boxowym chlodzeniu? 2. modecom atx 400w - wystarczy, czy lepiej zmienic na cos mocniejszego? z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 1. Nie do konca - jesli oporowa jest sztuka i potrzebuje wyzszego napiecia moze byc za cieplo. 2. wow nie wiedzialem ze zasilacz daje tylko napiecie prockowi. Znaczy sie ze cala reszta dziala na powietrze... Nagroda Nobla to malo dla wynalazcy Twojego zestawu </ironia> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w00tz Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 duh;) reszta to nic specjalnego, zadnych katod czy innych wodotryskow: msi p35 neo-f, x1950pro, jedno hdd, naped dvd, 3 wentylatory w obudowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Wymień ten zasilacz ;( bo po 1: modecom, po 2: patrz nr 1, a po 3 to chyba trochę za mało chyba. Jak podkręcisz to może Ci szybko pójść coś w kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 (edytowane) Wymień ten zasilacz ;( bo po 1: modecom, po 2: patrz nr 1, a po 3 to chyba trochę za mało chyba. Jak podkręcisz to może Ci szybko pójść coś w kompie.Jeżeli to jest feel to wszystko się zgadza. No zapewne to jest feel dlatego napisałem taki post, a nie inny, ja jestem zdania, że do OC to jednak coś droższego z zasilaczy.Zapewne, aczkolwiek istnieje możliwość (nikła ale zawsze ;)), że to jest coś takiego: http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...4&grupa=171 Edytowane 27 Września 2007 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Jeżeli to jest feel to wszystko się zgadza. No zapewne to jest feel dlatego napisałem taki post, a nie inny, ja jestem zdania, że do OC to jednak coś droższego z zasilaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w00tz Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Zapewne, aczkolwiek istnieje możliwość (nikła ale zawsze ;)), że to jest coś takiego: http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...4&grupa=171 to dokladnie ten model :) rozumiem, ze feel to cos innego, wiec ponawiam pytanie - moge probowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 A kto Ci broni? :wink: Ustawiasz tylko stale napiecie 1.35v i jedziesz z FSB - 266 i super pi na 1M/8M/16M. Nie wywali - 300 i powtorka. Jak przejdzie 16M to dajesz 32M a pozniej juz tylko primem na 2h zeby zlapal maksymalna temperature [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w00tz Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 pytam, bo nie chce poczuc charakterystycznego odoru spalonego sprzetu ;) Dzieki za odpowiedzi, poproboje w takim razie. btw orgiusz, hunterzy ftw ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glorn Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 pytam, bo nie chce poczuc charakterystycznego odoru spalonego sprzetu ;) Dzieki za odpowiedzi, poproboje w takim razie. btw orgiusz, hunterzy ftw ;) Nie no spalenizna?Nie tak szybko,żeby spalić procka to jednak trza mieć talent :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Wystarczy z zapasem .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...