Skocz do zawartości
noso

Hercules 8500 PRO 128 mb

Rekomendowane odpowiedzi

Moge kupic wyzej wyminiona karte za 460 480 zl netto nowke papiery box itd i pytanie czy sie oplaca i gdzi emoge znalezc dane techniczne tej karty bo na Radeonach sie nie znam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez sie wahalem z zakupem grafiki i jutro jade bo gf 4 ti 4200 bede szukal go jak najtaniej oczywiscie przyzwoitej firmy nie jakies tam badziewie :) ja tez sie wahalem z zakupem grafiki i jutro jade bo gf 4 ti 4200 bede szukal go jak najtaniej oczywiscie przyzwoitej firmy nie jakies tam badziewie :) ja tez sie wahalem z zakupem grafiki i jutro jade bo gf 4 ti 4200 bede szukal go jak najtaniej oczywiscie przyzwoitej firmy nie jakies tam badziewie :) ja tez sie wahalem z zakupem grafiki i jutro jade bo gf 4 ti 4200 bede szukal go jak najtaniej oczywiscie przyzwoitej firmy nie jakies tam badziewie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moge kupic wyzej wyminiona karte  za 460 480 zl netto nowke papiery box itd i pytanie czy sie oplaca i gdzi emoge znalezc dane techniczne tej karty bo na Radeonach sie nie znam

Jest to Radzio ze świetnymi pamiątkami Samsunga BGA 3,3ns. Taktowany jest 275/275 tu masz linka do testu http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/115-79

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...