noso Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Moge kupic wyzej wyminiona karte za 460 480 zl netto nowke papiery box itd i pytanie czy sie oplaca i gdzi emoge znalezc dane techniczne tej karty bo na Radeonach sie nie znam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Jeżeli do netto masz dodać vat to się nie opłaca lepiej GF4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 a jest hercules 8500 Pro ?? ja widziałem tylko 8500le i 8500 full :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 ja tez sie wahalem z zakupem grafiki i jutro jade bo gf 4 ti 4200 bede szukal go jak najtaniej oczywiscie przyzwoitej firmy nie jakies tam badziewie :) ja tez sie wahalem z zakupem grafiki i jutro jade bo gf 4 ti 4200 bede szukal go jak najtaniej oczywiscie przyzwoitej firmy nie jakies tam badziewie :) ja tez sie wahalem z zakupem grafiki i jutro jade bo gf 4 ti 4200 bede szukal go jak najtaniej oczywiscie przyzwoitej firmy nie jakies tam badziewie :) ja tez sie wahalem z zakupem grafiki i jutro jade bo gf 4 ti 4200 bede szukal go jak najtaniej oczywiscie przyzwoitej firmy nie jakies tam badziewie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Opolin ja na twoim miejscu zmienił bym RAM ale to twój wybór ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Moge kupic wyzej wyminiona karte za 460 480 zl netto nowke papiery box itd i pytanie czy sie oplaca i gdzi emoge znalezc dane techniczne tej karty bo na Radeonach sie nie znamJest to Radzio ze świetnymi pamiątkami Samsunga BGA 3,3ns. Taktowany jest 275/275 tu masz linka do testu http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/115-79 pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 bede zmenial ale najpierw grafa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...