Electron Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 co myslicie o tym radeonie czy wart jest swojej ceny jak z wydajnoscia ...cena jest z www.bit.krakow.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Ja mam wersje 128MB i jak dla mnie bardzo dobra. Wersja 64MB to praktycznie to samo więc Polecam :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Oczywiście to nie jest Radeon 9100 tylko 9100L myślę że nie muszę nic dodawać......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Oczywiście to nie jest Radeon 9100 tylko 9100L myślę że nie muszę nic dodawać.........Dlaczego 9100l przeciez w ofercie nic nie pisze ze jest to wersja okrojona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Bit to starzy zdziercy u nich nie ma okazji z kosmosu to jeden z droższych sklepów w kraku zadzwoń do nich zapytaj się dokładnie o taktowanie itd to się sam przekonasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 ale zalezy jakie ma taktowanie i jakie pamiatki ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 zaraz zadzwonie to bede wiedział :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 interloper miałes 100 % racje .to byłsa wersja LE tego x-powera :-(((( na dodatek nie maja go juz na sklepie..To gdzie radzisz kupowac u nas w krakowie?/pcprojekt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 www.pcprojekt.pl - różnie u nich bywa raz drogo raz extra tanio / www.apollo.net.pl / www.rodan.net Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 nie chce zakładac nowego topicu :) mam pytanie odnosnie gainwarda 4 pro/600tv czy to sa karty na układzie mx4 jak jest z ich wydajnoscia np.w porównianiu z radkiem9000,czy innych kart??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...