Bone Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Witam. Mam zasilacz z 24 wtykami a w plycie głownej mam 20 wtyk. Słyszałem ze mozna go jakos obciac ale jak to zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 przejściówka. Na allegro pewnie taniej dostaniesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bone Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 a odciac z ktorej strony jesli bym robil operacje? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 po co obcinać? Normalnie pakuj wtyke, 4 piny będą wystawać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 jak nie zahacza o elementy mobo to niech wystają, jak zahacza to odcina sie 4piny (+3,3;+5;+12V;masa) czyli odpowiednio pomarańczowy,czerwony, żółty i czarny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...