Tomcool Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Witam! Chcialbym troche zmodernizowac kompa, ale po mozliwie jak najmniejszych pieniadzach... A wiec mam dysk twardy (ATA), nagrywrke DVD, bude + peryferia. Mysle o plycie gl. + procesor + ram Na grafice zupelnie mi nie zalezy, moze byc zint., chyba, ze ktos mialby inny (tanszy) pomysl Liczy sie w miare nowa technologia i przede wszystkim CENA Przez glowe mi przechodzila konfiguracja mobo z Sempronem na AM2, albo dorozsze wyjscie - plyte + Pentium Dual Core. i jakis tam ram... Oczywisice jestem otwarty na wszelkie propozycje :) Dzieki za pomoc chlopaki! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 A ile $ masz na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 neo2-fr 2x gr 800mhz 66gt c2d 2160 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 jeszcze bardziej poskracaj nazwy, żeby każdy wiedział o co chodzi :| Tomcool - podkręcasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vat Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 ja mam kompa na sprzedaż: http://allegro.pl/item249477903_a64_3700_s..._hynix_d43.html Proc, płyta, pamięci. za 500zł + wysyłka 20 paczka wartościowa / priorytet. za te cenę opłaca sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 (edytowane) LoL.. od tego jest dzial a kolega chce C2D a nie Twoje 'smieci' :PP Beka czy on napisal ze nie zrozumial? xD Edytowane 27 Września 2007 przez crash_zero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Przecież Autor nie napisał, że musi mieć Core ... Myślał coś o Sempronie AM2. I jeśli nie chce tego rozbudować, to może iść i w SanDiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daisycutter Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Zgodnie z tytułem, najtańsza płyta główna, itd... mobo ECS Geforce6100SM-M 159,- proc Sempron 2800+ 101,- ram Kingston DDR2 512MB 667MHz CL5 60,- Razem 320zł wg cen komputronika (czyli drożyzna ;) ) - chyba najtańszy zestaw jaki można obecnie złożyć i nawet da się toto podkręcić (recenzja płyty na IN4). Jednak lepiej dołożyć trochę pieniędzy do 1GB RAM (105,-), szybszego proca Athlon 64 3500+ (163,-), wybór płyt pod AM2 z integrą do 200-220zł też jest spory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Yhy i kiedys jak bedzie chcial rozbudowac kompa to co kupi? Skoro najslabsze C2D dorownuja najlepszym AMD? A niedlugo bedzie Penryn? Muslisz ze AMD wypusci cos rownie dobrego..? Jak dla mnie juz odpadl ;-) Zwlaszcza ze Intel przejmuje rynek Low-End.. ktorym kiedys byl AMD ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Trzeba poczekać na budżet. Z C2d najtaniej coś na P31 + E2140 + 1gb Kingston 667. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zkm8 Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Zobacz do mojego tematu moze cos ci sie przyda... komputerek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...