sasajas Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Witam Chce sobie sprawic bardzo cichy zasilacz poniewaz moj NeoTEC MAXIMUS 380 starcza na wyrost ale strasznie glosny jest ;/ Zastanawiam sie nad: Corsair CMPSU-450VXEU Be-quiet Straight Power BQT E5-450W Tagan 430W - U15 Easycon Serie lub Tagan 430W - U22 2Force Series (nie wiem czym sie one roznia) Chodzi mi tylko i wylacznie o cisze bo podejrzewam ze wszystkei te 4 zasilki nie maja problemow z trzymaniem napiecia. Takze prosilbym o rade ktory bedze najcichszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPKING Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Witam, jezeli tobie na odpinanych kablach niezalezy to Polecam Seasonic S12II-430 Witam Chce sobie sprawic bardzo cichy zasilacz poniewaz moj NeoTEC MAXIMUS 380 starcza na wyrost ale strasznie glosny jest ;/ Zastanawiam sie nad: Corsair CMPSU-450VXEU Be-quiet Straight Power BQT E5-450W Tagan 430W - U15 Easycon Serie lub Tagan 430W - U22 2Force Series (nie wiem czym sie one roznia) Chodzi mi tylko i wylacznie o cisze bo podejrzewam ze wszystkei te 4 zasilki nie maja problemow z trzymaniem napiecia. Takze prosilbym o rade ktory bedze najcichszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasajas Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 hmm ten Seasonic jest nowoscia. Te zasilacze sa rzeczywiscie cihce bo ta poprzednia seria byla ponoc niezla?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taimons Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 bierz Antec NeoHE 430W link ma odpinane kable i jest naprawdę zaje****** cichy. Sam taki posiadam - polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPKING Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Nowoscia to zupelnie nie jest Modell S12 II...przedtem sie nazywal S12...II oznacza ze ma certifikat 80+ hmm ten Seasonic jest nowoscia. Te zasilacze sa rzeczywiscie cihce bo ta poprzednia seria byla ponoc niezla?? Jak na odpinanych kablach zalezy to tak samo u Komputronika TG430-u15 mozesz kupic za 298 i masz 50 zl w kieszeni....a U15 jest rowniez cicha bierz Antec NeoHE 430W link ma odpinane kable i jest naprawdę zaje****** cichy. Sam taki posiadam - polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy1 Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 http://www.komputronik.pl/Zasilacze_do_obu...pelny,id,31688/ Rewelacyjna zasiłka.Napięcia - skała.Jest tak cichy że go kompletnie nie słychać! (pierdnięcie komara jest jakieś trzy razy głosniejsze od tego zasilacza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasajas Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 nie ukrywam ze jakby mial odpinane kable to by zle nie bylo ale tez nie chce przekraczac 300 zeta no max 320 na zasilce. Moc 430W to i tak na wyrost jak dla mnie Moze ten TG430-u15 jezeli jest cichy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Polecać Tagana U15 :mur: , jak się nie zagląda do tematów to ludzie straszne głupoty wypisują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPKING Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 tutaj masz link 2764631[/snapback] nie ukrywam ze jakby mial odpinane kable to by zle nie bylo ale tez nie chce przekraczac 300 zeta no max 320 na zasilce.Moc 430W to i tak na wyrost jak dla mnie Moze ten TG430-u15 jezeli jest cichy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 z cichych zasilaczy polecam corsaira 450W. Ostatnio miałem w łapkach Bq SP 350W. Jest równie cichy jednak bardziej reaguje na obciążenia - np. puszczam prime95 i po chwili bq zwiększa obroty. U mnie w corsairu cały czas na minimum a wydmuchiwane powietrze letnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Komentarze z komputronika mnie nie przekonują na temat u15 :lol: A chodzi o to, ze to już stara konstrukcja. Nowe są cichsze, mocniejsze, sprawniejsze i do tego nawet tańsze. Poszukaj sobie jakis dobrych testów chociaż i zobacz, jak się zachowują naięcia przy konkretnych obciążeniach a nie jakiś tam Athlonah XP :wink: Po prostu napięcia latają jak oszalałe. A przy niskich obciążeniach są wywalone w kosmos. Tak, tylko zobacz 12V na tej 350 BQ i na 450 Corsaira. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) Nowoscia to zupelnie nie jest Modell S12 II...przedtem sie nazywal S12...II oznacza ze ma certifikat 80+i ma polimerowe kondensatory ... i inne "proporcje" amperażu - więcej na 12V Też polecam Seasonic S12 II Edytowane 28 Września 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 albo Seasonic S12II w wydaniu corsaira Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPKING Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Tylko ze S12II niema w wydaniu Corsaira :) ......Corsair jest robiony na starszym Seasonic S12...i zetgo co wiem komponety sa trosze inne w srodku albo Seasonic S12II w wydaniu corsaira Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) Tylko ze S12II niema w wydaniu Corsaira :) ......Corsair jest robiony na starszym Seasonic S12...i zetgo co wiem komponety sa trosze inne w srodkuTo się bardzo mylisz. zajrzyj silentpcreview.com Najistotniejsza różnica http://www.silentpcreview.com/article753-page5.html Edytowane 28 Września 2007 przez aldam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...