ufo84 Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 witam , kupiłem sobie wczoraj mojego pierwszego laptopa hp 6715b w podpiąłem go pod prąd i zostawiłem na parę godzin żeby sie bateria naładował, po czym zgodnie z opisem diody pokazały ze jest gotowa, potem odpaliłem sobie pq magica żeby partycje założyć ale w sumie nie robiłem w nim nic i nie zapisałem żadnych zmian , wyłączyłem kompa odpiąłem go od kabla, rano podpinam kabel , włączam lapka i przy uruchamianiu sie zwiesił, no to go resetnąłem , i teraz jest wałek taki ze dioda "pioruna" sygnalizująca baterie po uruchomieniu lapka miga szybko 8 razy i tyle nic sie nie dzieje , jak odepene kabel to tak samo, jeśli wyciągnę baterie i podepnę znowu tez, wyczytałem ze to może oznacza rozładowaną baterie wiec sie lądowała parę godzin ale nadal brak efektu a na stronie hp jakoś nie znalazłem nic o tym co oznacza gdy ta dioda szybko miga wie ktoś może co to oznacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufo84 Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 no i zawiozłem do serwisu gdzie stwierdzono ze zasilacz jest zepsuty :) i zaś 2 tygodnie czekania na lapka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...