AndrzejSirko Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 Coś mi zgłupiało. Na 5870 liczy Collatz, Dnetc, a wszystkie próbki Milkyway są z błędem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Coś mi zgłupiało. Na 5870 liczy Collatz, Dnetc, a wszystkie próbki Milkyway są z błędem. zmień stery na najnowsze oraz odłącz i ponownie przyłącz się do projektu, na forum pnt wspominano o tym problemie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnodziej Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 (edytowane) Czy to normalne ze milkyway GPU strasznie zamula GUI ? W DNETC mam podobnie, ale jest to prawie niezauwazalne. Edit: Pierwszy milion zdobyty dla druzyny:) Edytowane 4 Sierpnia 2011 przez Czarnodziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Pierwszy milion zdobyty dla druzyny:) Gratulacje! AQUA zakończyła działalność. :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Panowie co sie dzieje z rosetta ? bo widze ze wszyscy maja jakies słabe wyniki.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Wykaz powie więcej niż tysiąc słów: Link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikss Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Witam, powróciłem po przerwie do obliczeń i mam problem z gpugrid mianowicie podczas pracy zawiesza mi komputer, nie wiem co się dzieje, ponieważ seti@home liczy na gpu bez problemu. Komp jak w podpisie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 A jakie masz aktualnie sterowniki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikss Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 najnowsze aktualizuję na bieżąco, pomogła opcja zrestartuj projekt, pobrał nowe dane i liczy od godziny bez problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 (edytowane) Pozostały ostanie 2 dni wyścigu The Leonids Challenge 18 listopada 19:00 (18:00 UTC) – 23 listopada 19:00 ( 18:00 UTC). 8 wyścig z serii PrimeGrid's 2011 Challenge Series Ostatnia szansa na zapunktowanie! Edytowane 21 Listopada 2011 przez TomaszPaweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 Coś ostatnio posucha w wątku. To małe podsumowanie. W sezonie 2011 finalnie zajeliśmy 4 miejsce! Gratulacje! A teraz sezon 2012 :rolleyes: 1 wyścig już dzisiaj! Między 23 stycznia godzina 19:00 (18:00 UTC) – 28 stycznia godzina 19:00 (18:00 UTC) odbędzie się pierwszy wyścig z serii PrimeGrid's 2012 Challenge Series - Year of the Dragon Challenge! Zadania jakie będziemy liczyć: PPS (LLR) [Proth Prime Search (LLR)]- CPU only Systemy operacyjne: Windows: 32bit, 64bit, Linux: 32bit, 64bit, Mac: 32bit, 64bit - Zarówno systemy 64bit jak i 32 bit mają tutaj tę samą wydajność Jak długo trwa wyścig: 5 dni - 120h dalsze info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 zapewne zainteresowani zaglądają na stronę PNT :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Własznie dziś pekło 500K punktów w roseccie.... długo mi to zajeło ale coż wiele hostów się posypało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 W Rosetcie 500k to jak 500kk w innych - gratulacje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Hoho roczek minął od ostatniego postu.... Jesteśmy, trwamy i działamy. Oststnio PNT zdobyło 7 miejsce w PrimeGrid's 2013 Challenge Series - Equinox Challenge :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2017 Ktos z PPC jeszcze liczy? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2017 Pewnie nie za bardzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2017 Ktos z PPC jeszcze liczy? :) nie, wszyscy licza bitkoiny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) A ktoś na Androdrucie liczy ? Tak testowo uruchomiłem się i WU liczy 2H średno.. Czuć obciążenie CPU bo troche wolniej reaguje ale tragedii nie ma. https://boinc.bakerlab.org/rosetta/show_host_detail.php?hostid=3286278 Edytowane 8 Listopada 2017 przez Kwazor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...