Raptor Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 jeszcze 6 TF czy dodatkowe 3 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 (edytowane) @up CCC->Grafika->Wideo-Avivo->Wszystkie ustawienia->Tryb demonstracyjny wideo->Odznaczyć "Włączy tryb demonstracyjny". Napisz czy pomogło:) Kurcze, sory, nie zauważyłem wcześniej. Pomogło oczywiście :-D @master - tak:-) Edytowane 27 Października 2009 przez majkel84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 hmm miałem przesiadke na windowsa seven, myślicie, że będzie ciut szybciej? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 jeszcze 6 TF czy dodatkowe 3 ??dodatkowe 3.... :wink: P. S. Czy ktoś z Was ma ochotę na HD5870 za 1299zł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 dodatkowe 3.... :wink: P. S. Czy ktoś z Was ma ochotę na HD5870 za 1299zł? A co kupujesz, X2? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Nie, ale chętnie dam cynka na PW gdzie w POWAŻNYM sklepie pojawiła się ograniczona ilość na stanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7NBI Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 A co to za sekciarstwo? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 (edytowane) Nie chcę głupich uwag, że reklamuję na forum jakąś firmę, dlatego w ten sposób... Edit: Się pochwalę! 3 000 000 w MW i 11 000 000 w total :) a co tam trza się chwalić i promować :wink: Edytowane 28 Października 2009 przez TomaszPaweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Bardzo słusznie, zresztą ja kiedyś za takie coś dostałem 10% ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 (edytowane) No jeszcze trochę i do pierwszych top 200 wejdę. Tak widzę że do pierwszych 50 jeszcze dojdę później to już masakra bo wszyscy tak zasuwają że szok :) Edit: Ja zamiast podkręcać postanowiłem zmniejszyć napięcie na rdzeniu do 1.1V z 1.16 i zużycie energii spadło z około 300 do 273 :) Temperatura spadła z 87 do 83 :) Szkoda że nie mam pamieci ddr I bo mam w szafie dfi nf4 i venice :) wtedy jeszcze by mniej pobierało :) Edytowane 28 Października 2009 przez Jang Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Edit: Ja zamiast podkręcać postanowiłem zmniejszyć napięcie na rdzeniu do 1.1V z 1.16 i zużycie energii spadło z około 300 do 273 :) Temperatura spadła z 87 do 83 :)A to bardzo ciekawe co napisałeś.... Chyba pójde w Twoje ślady - powiedz mi tylko czy testowałes stabilność takiego rozwiązania np. 24h katując non strop MW? Rozumiem, że domyslne napięcie to 1.16? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 jakie zegary macie przy tych napięciach ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 (edytowane) Tak domyslnie 1.16V wedlug msi afterburner i normalnie zegar 850(wyzej nie probowalem jeszcze). Leci tak kilka godzin i z tego co widac to normalnie liczy... Szkoda ze ponizej 1.1V(oczywiscie przy 100% uzycia karty, bo tak to samo spada do 0.95V i bodjaze 157mhz jak sie nudzi) nie idzie dać, bym musial w biosie grzebac :/ EDIT: Na 1.1V i 896mhz MW bez problemu liczy. Ale gry wywala bez conajmniej 1.3V. Probke przelicza gdzies o 0.7 sekundy szybciej. Powiedzmy z 15 do 14.3. Edytowane 28 Października 2009 przez Jang Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 (edytowane) No i puściłem 1.1 i wszystko cacy :) Giery chodzą, smarki latają, MW zapier...a Wiertalot chodzi od 3% do 7% wolniej :) czyli ciszej! 267,604 się wczoraj przycieło Thorze :) Zapuściełeś już nową karciochę! I widzę, że ją ładnie podkręciłeś - czasy masz takie jak ja na HD5870... a nawet o 0.1s. lepsze :) A dzisiaj 279,144 ... szalejecie obywatelu! Jak jedździcie, tak punktujecie! EDIT: 1,009,025 ALLELUJA! Nowy rekord dzienny! Edytowane 29 Października 2009 przez TomaszPaweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 koledzy mam problem. jak mam rozwiązać ten problem? klik z innymi projektami sie powiodło a w przypadku rosetty nihuhu :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Tzn jaki problem? Chyba nie bardzo wiem o co Ci chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 połączyć w jedno bo jak widzisz mam teraz 2 kompy a realnie jeden, chce je połaczyc w jeden ze wzgledu na punkty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 TomaszPawel pisał już tu o tym że czasem takie połączenie następuje z opóźnieniem. Więc może sie np okazać że jutro pokaże jeden komp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 BTW: dalej sądzicie, że mi spadnie RAC? Patrze w statystykach użytkowników i oczom nie wierzę. Zupełnie jakbym liczył @ 5870. Być może gdzieś mi liczą jakieś komputery o których nie wiem :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 (edytowane) No i puściłem 1.1 i wszystko cacy :)W programie msi 1.3 można ustawić 1.06V(niestety dalej max to 899mhz) i komputer bierze około 260-265w i temperatura spadła do 80C' :) Edit: pamięci na 900 i mam następne 9w mniej. Edytowane 30 Października 2009 przez Jang Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Jutro awans do top 20 w drużynie. YUPI! :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 (edytowane) Jest mozliwość ustawienia priorytetu danego projektu ? np: jak MW sie rozsypie to liczy CC, pojawią się próbki MW te je liczy :) Edytowane 31 Października 2009 przez Jang Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesef Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 1,009,025 ALLELUJA! Nowy rekord dzienny! Gratuluję :) Teraz czas na 2kk, a potem na 10 miejsce Polski na świecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 (edytowane) Jest mozliwość ustawienia priorytetu danego projektu ? np: jak MW sie rozsypie to liczy CC, pojawią się próbki MW te je liczy :) No niestety, takie rzeczy tylko w erze... Problem jest taki, że CC dziwnym trafem ma jakiś większy priorytet... i nie bardzo da się coś z tym zrobić... W sumie próbki MW mają krótszy dedline, wiec BM powinien je przeliczać najpierw... a jednak nie... bo o to ubzdurał sobie, żeby przeliczać próbki według.... kolejności ich zessania co w oczywisty sposób przy ciągłych awariach serwera MW i fakcie zasysania 120 próbek collataza wyklucza MW z liczenia.... Paranoja stała się faktem... Na forum CC poprosiłem admina żeby dał użytkownikom możliwość ustawienia w preferencjach liczby zaciąganych próbek CC ale On albo nie chce albo nie wie jak to zrobić... Wiec na razie lipa... Dzisiaj cały dzień mam po kilka minut przestoje w MW - chyba serwer nie wytrzymuje nowej rzeszy userów z HD58xx Edytowane 31 Października 2009 przez TomaszPaweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7NBI Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 No niestety, takie rzeczy tylko w erze...No nie tylko, nie tylko... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 http://www.tophit24.pl/?a=sklep.view&produkt=1921850 Bedzie ladnie wywiewalo cieplo na zew. Za 2 tyg. zaczynam liczenie. Mam juz lokum dla fermy na 2xPCIe W domu staram sie liczyc CC na NV, niestety GPUgrida nie umiem opanowac na tym GTX260. Wyjdzie w styczniu ferni, to sie zobaczy, stanieje ATi, ferni moze bedzie fajne...kasa moze jakas bedzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 (edytowane) Ale ostatnio serwer MW w Weekend padał.... karta mi wystygła <_< Panowie CC średnio na próbke o 100 punktów mniej daje niż dotychczas.... ale przynajmniej daje te próbki non stop.... co za czasy.... Ciekaw jestem jaki RAC miała by ta machina LINK Edytowane 2 Listopada 2009 przez TomaszPaweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7NBI Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Collo też miał kilkunastogodzinne przestoje. Na szczęście można go wciągnąć na zapas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 A ja tam nie tylko dla punktów licze i w przerwach MW Einstein u mnie sie liczy :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7NBI Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 A ten Einstein to na grafach? :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...