toms83 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Chyba coś drgnęło - pierwsze zacne osoby z B@P dołączają do MPTA. No i o to właśnie chodziło. Wszyscy chętni, są mile widziani. Martwi mnie, że SzB nie daje znaku życia - może sobie ferie zrobił :lol2: To byłoby naprawdę źle. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzGranowski Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 co do LOGO sojuszu - zapodalem temat dalej i byc moze jeszcze dzis bede mial jakas wizualizacje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzGranowski Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 jest jeszcze Horpsh z PolandBoincTeam Poland BOINC Team aktualnie wychodze - wracam ok 16 poprosze wic kogos o zapoznanie go z idea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) Wczoraj próbowałem zarejestrować się na ich forum, ale nie doszedł mail aktywujący... Dzisiaj to samo... Edytowane 15 Marca 2010 przez TomaszPaweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturObara Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) Witam, można się kontaktować ze mną przez nasze forum na www.gpuvision.pl, a także tutaj i na B@P gdzie mam założone swoje konta. Pozdrawiam i powodzenia w wyścigu. Edytowane 15 Marca 2010 przez ArturObara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Cześć Artur. Szkoda że nie udało nam się dojść do porozumienia, może w przyszłych wyścigach da radę. Również powodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Pozdrowienia z ośnieżonego Lublina! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Zaraz ruszamy. :) Ciekawe jak pójdzie. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) Ruszamy Edytowane 15 Marca 2010 przez TomaszPaweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 noi zaczęło się liczenie, ja póki co mam 16 wu, widać obłożenie projektu :) nawet nie wiedziałem, że 16wu to max :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Jest limit 8 zadań na jajko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) noi zaczęło się liczenie, ja póki co mam 16 wu, widać obłożenie projektu :) nawet nie wiedziałem, że 16wu to max :) Będzie to zwiększane stopniowo. UWAGA!!!! Na stronie preferencji projektu zaznaczany koniecznie NO przy opcji Send work from any subproject if selected projects have no work. Liczymy oczywiście tylko: PSP/SoB (Sieve) The Ides of March Challenge project Edytowane 15 Marca 2010 przez TomaszPaweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 @TP, a kolega SzB odpisał, żyje czy co tam się dzieje? :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) 0 kontaktu... ferie jak nic.... Pierwsze jednostki przeliczone! Grzegorz odpaliłeś swoje kazamaty mocy? Mamy pierwsze wyniki!!! Drużyny Uczestnicy Jak na razie 12 miejsce!!! Jeśli liczyli by z Nami Panowie z B@P + GPUfuj - było by aktualnie 1. Niech się wstydzą Ci co nie dołączyli... EDIT: Już jesteśmy na 9!!! Sprawdźcie koniecznie czy macie zadania pobrane po 19... i czy liczycie Prime Sierpiński Problem (Sieve) !!! Seeeensacja - 5 miejsce. Grzegorz - 3 - Euforia!!!! Odpalam laptopa... Dawać dawać dawać!!! Go! Go! Go! Q9550@3570 - 19:40 - 20:00 6 Miejsce!!!! Grzegorz 2!!! Gonią Nas! Edytowane 15 Marca 2010 przez TomaszPaweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzGranowski Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Szejk Jasim tylko PRIME SIERPINSKI liczy sie w tym wyscigu.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rork Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) Preferencje ustawione psp sieve, a pobiera wszystkie inne tylko nie te ustawione :(, restarty nie pomagają :mur: help!!! Klient 6.10.37 64bit Edytowane 15 Marca 2010 przez rork Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowxxz96 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Ja mam mały problem, na win7 nie ściągają mi się zapasowe próbki, są tylko te bieżące które liczę. Już miałem przez to przestój minutowy bo nie chciało próbki zassać. Tak jest ze wszystkimi projektami. Na winxp normalnie ściąga zapasowe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) No no, może B@P na następny wyścig przemyśli co nieco. Byłoby 1! miejsce!!! :banana: @rork A masz odznaczone na stronie preferencji projektu zaznaczany koniecznie NO przy opcji Send work from any subproject if selected projects have no work? Ewentualnie restart projektu ( ręcznie oczyścić katalogi ). Można instalnąć na nowo klienta boinc. @shadowxxz96 Ustawiony zapas na 10 dni, co pisze w wiadomościach? Edytowane 15 Marca 2010 przez toms83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Preferencje ustawione psp sieve, a pobiera wszystkie inne tylko nie te ustawione :(, restarty nie pomagają :mur: help!!! Klient 6.10.37 64bit Na stronie preferencji projektu zaznaczany koniecznie NO przy opcji Send work from any subproject if selected projects have no work. Ja mam mały problem, na win7 nie ściągają mi się zapasowe próbki, są tylko te bieżące które liczę. Już miałem przez to przestój minutowy bo nie chciało próbki zassać. Tak jest ze wszystkimi projektami. Na winxp normalnie ściąga zapasowe...Zapad na 10 dni - i pilnować odświeżać ręcznie lub ustawić w harmonogramie zadań odpowiednie polecenie tak jak w MW... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rork Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 hmm, gdybym tego nie ustawił to bym tu nie pisał :unsure: jakieś inne pomysły??? :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 hmm, gdybym tego nie ustawił to bym tu nie pisał :unsure: jakieś inne pomysły??? :huh: Zainstaluj na nowo klienta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 dopiero odpalam maszyny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 dopiero odpalam maszyny ;) Hehe, a miałem właśnie pytać, czy Raptor już zapodał maszynerię. :razz: BTW, ładnie idzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rork Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Instalacja nie pomogła, ale pomogło opuszczenie projektu i powrót straszy czy co :rolleyes: Dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Pewnie jakiś plik konfiguracyjny się "zaciął". Ważne że już śmiga! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 No ja tez odpaliłem najwcześniej jak mogłem czyli przed chwilą. Grunt że próbki sie pobrały i liczymy! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) Panowie ja tu nie chce nikogo denerwować... ale mamy 3 miejsce!!! :lol2: Grzegorz WYMIATA!!! Hmmmm na 25 zarejestrowanych punktuje 20 - sprawdźcie czy jesteście na liście!!! - uwaga do tych co ich nie ma :wink: Edytowane 15 Marca 2010 przez TomaszPaweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) Kurde mielibyśmy pierwsze jak nic... EDIT Już się pojawiłem na liście, na razie 333 :oops: Edytowane 15 Marca 2010 przez rafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzGranowski Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) Pojawil sie Pan SzB ze sporo moca... liczy od 22:00 - jak na razie 339, ale z tym sprzetem szybko pojdzie w gore! Edytowane 15 Marca 2010 przez GrzegorzGranowski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) Pojawil sie Pan SzB ze sporo moca... liczy od 22:00 - jak na razie 339, ale z tym sprzetem szybko pojdzie w gore! No i chwała mu za to. Zawoor też do Nas dołączył. To "stary wyjadacz" w BOINC. Nie sadziłem, że będą takie emocje... ale się wciągnąłem... Edytowane 16 Marca 2010 przez TomaszPaweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...