Kml Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 chodzi mi oto czy można nagrać płytki zrzucone NERO innym programem ?? bo pod xp mam problemy z nero a zrzucone mam właśnie przez ten program a niewiem czy da sie innym programem nagrać to na płytke :roll: da się ?? ?? ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Dziwne pytanie - krótka odpowiedź. Da się !!! Na dzień dzisiejszy każdy szanujący się program do wypalania oferuje różne metody zapisu, ja używam Nero 5.5.9.0 pod XP i nie mam z nim żadnych problemów. Robię nim "obrazy", booty, zgrywam soft, mp3 i SVCD :D , wszystko chula aż miło. Czego i tobie życzę ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Dzieki WinISO mozesz przekonwertowac obraz NRG na obraz innego typu. Prawdopodobnie Alcohol 120% takze powinien wypalic tego typu obrazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 CDR- Win, Alcochol bez problemu. Prędzej to NERO ma problemy z innymi formatami niż inne programy z formatem zapisu z NERO. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...