Silliv Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Znalazlem niedroga obudowe z TRACER http://www.allegro.pl/item249701741_piekna...uper_cena_.html Czy ktos taka posiada?Co mozna o niej powiedziec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Tracer, Codegen, ColorsIT = szmelc... W tej cenie to szukaj CoolerMastera Elite 330/331, Sharkoon Revenge, Sharkoon Avenger lub Sunbeam Quarterback. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silliv Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 (edytowane) http://4max.pl/default.asp?g=&gg=&produkt=2747 http://4max.pl/default.asp?produkt=2674 A wiec ktora lepsza? Wg.mnie Rebel9 ale moge sie mylic :unsure: A czy ten wentylator z boku (25cm) jest jakos super glosny? Edytowane 27 Września 2007 przez Silliv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykofm Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 (edytowane) Rebel 9 ma więcej miejsc na napedy 5.25, a wentyl zawsze możesz odłączyc lub wstawić reduktor obrotów, koszt 10-15 pln. Edytowane 27 Września 2007 przez bzykofm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Zamiast Rebel9 zastanawiał bym się nad najtańszym Chiefteciem z Angeli. BTW obydwie obudowy można kupić taniej w sklep.madtech.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silliv Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 taniej? ja tam widze o 60zl drozej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) Sorki, w Madtech patrzyłem na wersje Econmy. Ale i tak wolał bym kupić za 189zł tego Chiefteca. Podobno te wady lakieru nie są widoczne. Te uszkodzenia masz na tej fotce. W rzeczywistości podobno wygląda to dużo lepiej. Edytowane 28 Września 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silliv Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 obudowa super ale USB itp sa po lewej stronie a u mnie niestety to odpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diefek Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 jak Ci nie pasuje chieftec... to kup ten papierowy badziew .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) Chieftec Dragon za 184zł, z USB na froncie. Dużo lepszy niż Sunbeam, Sharkoon itd. Edytowane 29 Września 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Chieftec Dragon za 184zł, z USB na froncie. Dużo lepszy niż Sunbeam, Sharkoon itd.mam dragona (ale!) DX od wczoraj, obejrzałem go wzdłuż i wszerz i ma szanse być nawet lepszy od LBX, bo ze względu na to, ze jest krótszy jest sztywniejszy. Dragona DG nie polecam, z prostego powodu, ma 18cm szerokości i coolery cpu typu tower (Ninja, Infinity) sie nie mieszczą DXa można kupic za chyba 195 na allegro, za 199 i 209 sa wersje z dorzuconym oknem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...